butterbear fazla kaçırmış roportaj sıarsında artık kusuruna bakmayın
Bi kerem yok demedim,geliyorum dedim.
Voldi fan'i sizi doldurmaya calisiyor,onu da sevin diye
Boregin de konumuzla alakasi yoktu,o da Gulhan'in sucu
Errrm,sersemletme buyusu yaptilar bana,hafizami da silmisler mis gibi,senin ceten bu didiler bagaa
Amme hizmeti yaptim bee,yazik degil mi dizi izleyemiyorlar,iki link verdim,anaaa,buyuculeri yakma cezasi yok de mi bizim tarihimizde,korktum ben,ustume gelmeyin
ayben yazdı:
hay sen cok yasa
oyle diyosan oyledir guselimSeL@y yazdı:
Bi kerem yok demedim,geliyorum dedim.
Voldi fan'i sizi doldurmaya calisiyor,onu da sevin diye
Boregin de konumuzla alakasi yoktu,o da Gulhan'in sucu
Errrm,sersemletme buyusu yaptilar bana,hafizami da silmisler mis gibi,senin ceten bu didiler bagaa
Amme hizmeti yaptim bee,yazik degil mi dizi izleyemiyorlar,iki link verdim,anaaa,buyuculeri yakma cezasi yok de mi bizim tarihimizde,korktum ben,ustume gelmeyin
ne boregi o ara.. kafam takildi..
Diyorum size her zamanki Cho işte.
Sanki kitapta ya da filmde satmamıştı bizi. Peh!
Anlamıyorsunuz Cho karakterine uygun davranıyor. Hepimizden daha çok bağlanmış karakterine
Luna sen de gelecek misin Aralık 2008'de
Uyduramaz mısın Neville'e birşeyler.
Sana ne otlar bulup getireceğim, sen ne büyüler hazırlayacaksın öğrencilerine desen kabul etmez mi
Aglarim haaaa
Luna'cim borek degil de kuru patlican dolmasindan bahsediyoduk,karistirmisim,konu oydu
nerdeeee, Prof. Sprout essek gibi calistiriyo kocami...ne gecesi var Neville'imin ne gunduzu. bu gidisle cocuk mocuk da biraz zor vallahi..harry_potter yazdı:
Luna sen de gelecek misin Aralık 2008'de
Uyduramaz mısın Neville'e birşeyler.
Sana ne otlar bulup getireceğim, sen ne büyüler hazırlayacaksın öğrencilerine desen kabul etmez mi
Hani börek bir yere kadar da yüreğime en çok dokunan kuru patlıcan dolmasına satılmış olmakSeL@y yazdı:
Aglarim haaaa
Luna'cim borek degil de kuru patlican dolmasindan bahsediyoduk,karistirmisim,konu oydu
Pisboğaz olduğunuzu biri söylemiş miydi acaba?