Hani dün size demiştimya ne olacak benim bu halim diye, unutun siz onu unutun. Ben öyle birşey demedim farzedin. Şimdi size dün Onur la aramızda geçen diyaloğu aktarıyorum...
Selda - C.tesi günü öyküye doğum günü yapmak istiyorum ama sende gideceksin hafta sonu doğum günü partisini araya sıkıştırmakta istemiyorum. Şimdi bir sürü hazırlık yapmam lazım kalabalık olacak. Onlarla uğraşırken hafta sonumuz boşa gidecek yalnız kalamayacağız.
Onur - Evet bende aynı şeyi düşünüyordum ama doğum günü yapmayalım desem sen bana çok kızardın diye sesimi çıkartmadım.
Selda- Ne alakası var canım doğum gününü sen gelince yaparız ne olurki. Ben sadece bu hafta sonuna sıkıştırmayalım dedim.
Onur - 25 gün sonra doğum günümü kutlanır.
Selda - Ne var kutlanır tabi...
Onur - Evlilik yıldönümüzde zaten hep biryerlerde oluyorum seneye burada olacağım çok güzel planlarım var...
Onur - A yok ya yarın bizim evlilik yıldönümümüz aaa...
Gözlerimin içine bakar, bende ona tabi .
Selda - Bu sene burada olduğunu hatırlaman ne güzel. Allahtan bir gün önce hatırladın.
Hani belki hazırlık filan yapar, ne bileyim güzel bir yerde yer ayırtır yemeğe çıkarız sonrada bana hediyesini verir...diye düşünürken...
Onur - Ne istiyorsun...
Selda - nasıl ne istiyorum...
Onur - Hediye diyorum ne istiyorsun...
Selda - Düşünmedim sen sürpriz yaparsın diye
Onur - hadi hadi sen kesin birşeyler düşünmüşsündür.
Allahım ben bu adamı ne yapayım şimdi atsan atılmaz satsan satılmaz.
Aradan biraz zaman geçti sonra bana dediki..
Onur - Hayatım yarın akşam annemlere gidelimmi uzun zamandır gitmiyoruz "en son perşembe oradaydık" hem ablamda gelmiş onuda görürüz.
Bu konu bir aile faciasına yol açacak kadar önemli hassas bir konu ve benim verdiğim cevap...
Selda - Tamam hayatım gidelim...
Ben hiçbir şey olmamış gibi davrandım, Onura tavır göstermedim, sabahta öperek uğurladım evden öykü ve onuru...
Şimdi bu akşam için haince planlarım var beni annesine götüreceğini sanıyor ama yanılıyor. Onu ekeceğim
Bu planlar için bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Onura ne yapayımda birdaha bana bu özel günü böyle bir işkence yaparak geçirtmesin...