1. Sayfa - Toplam 8 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 75 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Bu gün özel bir gün, bana yardımcı olurmusunuz...AKŞAMKİ YAŞANANLAR(SON DAKİKA ŞOKU)

Hani dün size demiştimya ne olacak benim bu halim diye, unutun siz onu unutun. Ben öyle birşey demedim farzedin. Şimdi size dün Onur la aramızda geçen diyaloğu aktarıyorum...

Selda - C.tesi günü öyküye doğum günü yapmak istiyorum ama sende gideceksin hafta sonu doğum günü partisini araya sıkıştırmakta istemiyorum. Şimdi bir sürü hazırlık yapmam lazım kalabalık olacak. Onlarla uğraşırken hafta sonumuz boşa gidecek yalnız kalamayacağız.

Onur - Evet bende aynı şeyi düşünüyordum ama doğum günü yapmayalım desem sen bana çok kızardın diye sesimi çıkartmadım.

Selda- Ne alakası var canım doğum gününü sen gelince yaparız ne olurki. Ben sadece bu hafta sonuna sıkıştırmayalım dedim.

Onur - 25 gün sonra doğum günümü kutlanır.

Selda - Ne var kutlanır tabi...

Onur - Evlilik yıldönümüzde zaten hep biryerlerde oluyorum seneye burada olacağım çok güzel planlarım var...

Onur - A yok ya yarın bizim evlilik yıldönümümüz aaa...

Gözlerimin içine bakar, bende ona tabi .

Selda - Bu sene burada olduğunu hatırlaman ne güzel. Allahtan bir gün önce hatırladın.

Hani belki hazırlık filan yapar, ne bileyim güzel bir yerde yer ayırtır yemeğe çıkarız sonrada bana hediyesini verir...diye düşünürken...

Onur - Ne istiyorsun...
    Selda - nasıl ne istiyorum...
    Onur - Hediye diyorum ne istiyorsun...
    Selda - Düşünmedim sen sürpriz yaparsın diye
    Onur - hadi hadi sen kesin birşeyler düşünmüşsündür.

Allahım ben bu adamı ne yapayım şimdi atsan atılmaz satsan satılmaz.

Aradan biraz zaman geçti sonra bana dediki..

Onur - Hayatım yarın akşam annemlere gidelimmi uzun zamandır gitmiyoruz "en son perşembe oradaydık" hem ablamda gelmiş onuda görürüz.

Bu konu bir aile faciasına yol açacak kadar önemli hassas bir konu ve benim verdiğim cevap...

Selda - Tamam hayatım gidelim...

Ben hiçbir şey olmamış gibi davrandım, Onura tavır göstermedim, sabahta öperek uğurladım evden öykü ve onuru...

Şimdi bu akşam için haince planlarım var beni annesine götüreceğini sanıyor ama yanılıyor. Onu ekeceğim

Bu planlar için bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Onura ne yapayımda birdaha bana bu özel günü böyle bir işkence yaparak geçirtmesin...

Re: Bu gün özel bir gün, bana yardımcı olurmusunuz...

seldacıgım benım adımda selda
    artı bır acıklamaydı

valla 19 temmuzda benım evlılık yıldonumum ama kelın ılacı olsa önce kendı basına surer derler ya sen bulursan bana da akıl ver olurmu

3. Re: Bu gün özel bir gün, bana yardımcı olurmusunuz...

Düşünüyorum Selda. Gıcık oldum ya. Hem yarın evlilik yıldönümünüz hem de yaptığına bak. Of düşünelim de bence de bi plan yapalım, ama bir ders olsun ona di mi?

Sevgili Selda,

Bence annesine gitme konusunda şaka yapıyor olmalı. Sana muhakkak bir sürprizi olacaktır.
    Biz her evlenme yıldönümümüzde çok güzel bir balık rest var oraya gideriz. Deniz kıyısında ama kış aylarına rastladığı için açıkta deniz kenarında oturamıyoruz, şömine ve şarap
    Bence evde çok romantik bir akşam hazırla. Bu hazırlıkları görünce sanırım anne diyemez. Veya özel bir yerden yer ayırt, hatta onu mecbur bırakmak için kapora bile verdim diyebilirsin. Şu anda geri dönüp bakamıyorum. Eğer İst. da oturuyorsan bu mekan Kız Kulesi olabilir.
    Gerçekten evlilik yıldönümünüzde annesine gitmeyi planlayorsa intikamın korkunç olsun Selda' cım ve bir daha böyle bir şeyi ağzına almasın.

Sevgilerimle,

Benceeee....

Eşinin bu akşa için sana güzel bir planı var. Belki Öykü'yü babaanne ye bırakıp hemen oradan seninle biryerlere gidecek. Ona göre giyin )

Selda erken karar verme bakarsın annemlere diye çıkarır,sürpriz bir yere götürür.Erkek milleti işte )) yapar mı yapar

7. Re: Bu gün özel bir gün, bana yardımcı olurmusunuz...

Oha filan oldum yani... insan evlilik yıldönümünde annesine gider mi ? şaka yapıyordur. Belki sen de ayrı bir program yapma diye söylemiştir.

Selam Selda !!

Bunun bir şaka olmadığından eminsen eğer ya evde güzel bir masa hazırlayıp ardından da etiler yada tarabya tarafında eylenmeye çıkabilirsinizz..Aman bende çokk akıl varya bende akıl veriyorum ama cuma akşamları beyler beyi polis evinde yada balta limanı farketmez canlı müzikte var yemekte ben geçen doğum günümü orada kutladım çook güzeldi...

Kız Kulesinin Telefonu

Eğer değişmedi ise Kız Kulesinin telefonu: 216 342 47 47

Ben geçtiğimiz senelerde evlilik yıldönümümüz için yert ayırtmıştım. Ama bizim tarihimiz 14 Şubat olduğu için eşim bu kar kışta tekne ile oraya gidemeyiz, deniz bu, ya birşey olursa diye tırsıp revervasyonu iptal ettirmişti.

Şİmdi tam zamanıııııı...

canım bence eşin sana cok güzel bir süpriz yapacak,yarım saat önce konuşulanı unutması imkansız ama değil mi?

eger değilse o zaman gel öcünü alalım