83. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 3373818283848593133183583 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 821 ile 830 arasındakiler gösteriliyor.

Re: LOST ÇETESİ, DİKKAT! ÇOK FAZLA SPOILER İÇERİYOR!! + YERLİ SENARYOMUZ DOST 1. SAYFADA .

Ceeee Songül şekerrrr

Re: LOST ÇETESİ, DİKKAT! ÇOK FAZLA SPOILER İÇERİYOR!! + YERLİ SENARYOMUZ DOST 1. SAYFADA .

Bence o kadar basit değildir. Yani Kate'in annesi ölse 1. Jack niye gelsin 2. Kate2in annesi mahkemeyede katılmıştı (bunu o mahkeme zamanı cenazeden önce olduğunu düşünerek yazıyorum).
    Bence ya Sawyer'dir, ya da demin aklıma geldi Locke olabilir ( o da kimsesiz ya, aile açısından, dost açısından), bence asıl karakterlerden biridir. Yani gene bizi böyle yapmak için yapmıştır bunlar.
    sahende yazdı:
    shushu yazdı:
    Evet demek Ben'in ajanı Kevin Johnson (Michael), kaptana güvenmeyin diye not yazanda o herhalde.
    bu arada Jack'in gittiği cenazenin "Sawyer"e ait olduğunu düşünüyorum, sahipsiz Sawyer'in cenazesine kimsenin gelmemesi normal, Kate'de gelememiştir, sorguda falandır mesela....
    Yok yok sawyer ölmedi.
    Bence ölmedi ölemez ölen olsa olsa kate'in annesi olabilir ya da başka birisi.

Bu orada ne kadar doğrudur bilemem ama bir müşterimiz bana şöyle dedi:
    Jack aslında ilk sezonda ölecekmiş ama o kadar sevilmiş ki öldürmemişler hatta baş rolü vermişler.
    bİLEMEM NE kadar doğrudur.

serden yazdı:
    Dehsetle izledim 4.sezonun 7.bolumunu , Demekki adadan ayrilan 6 kisiden 5.cisi Sun'mus .

Dusunuyorum Jin'in mezari yasadiklari yere geldigine gore demekki adada kaybettiler onu yada yol ayriminda dayanamadi oldu. Ya Jin'e tipatip benzeyen Jin isimli yeni kahramana ne demeli .

Valla benim artik beynim sulanmaya basladi, ipinucu iyice kacti, heyecan tam gaz devam ediyor. Bu heyecanla 2010 senesine kadar nasil dayanicaz bilmem.

Heee birde Michael cikti piyasaya .
    SONGÜL JİN İSMİNDE YENİ KAHRAMAN YOK Kİ .
    o JİN'İN ADADAN AYRILANLARIN BAŞINA GELDİĞİ GİBİ ZAMAN ATLAMASI YAŞAYAN HALİ ve jin ölmedi aslında. Zamanda bir yerlerde sıkıştı kaldı.

' aylık evliyim dedi hemşireye yani sun ile 2 aylık evli oldukları dönemdi o Bence diycem ama galiba eminim.

sahende yazdı:
    serden yazdı:
    Dehsetle izledim 4.sezonun 7.bolumunu , Demekki adadan ayrilan 6 kisiden 5.cisi Sun'mus .

Dusunuyorum Jin'in mezari yasadiklari yere geldigine gore demekki adada kaybettiler onu yada yol ayriminda dayanamadi oldu. Ya Jin'e tipatip benzeyen Jin isimli yeni kahramana ne demeli .

Valla benim artik beynim sulanmaya basladi, ipinucu iyice kacti, heyecan tam gaz devam ediyor. Bu heyecanla 2010 senesine kadar nasil dayanicaz bilmem.

SONGÜL JİN İSMİNDE YENİ KAHRAMAN YOK Kİ .
    o JİN'İN ADADAN AYRILANLARIN BAŞINA GELDİĞİ GİBİ ZAMAN ATLAMASI YAŞAYAN HALİ ve jin ölmedi aslında. Zamanda bir yerlerde sıkıştı kaldı.

' aylık evliyim dedi hemşireye yani sun ile 2 aylık evli oldukları dönemdi o Bence diycem ama galiba eminim.
    Yazik zaten olmesin Jin yaa bebisinin dogdugunu gorsun bebis de oylede cok guzel ve cok tatliydiki babasiz buyumesin dimi ama .

Hadi senin dedigin gibi olsun zamanda SIKISSIN kalsin ama niye mezarina gittiler mezari vardi????

Ama Jin'in mezar taşında ölüm tarihi 22.09.2004 yazıyor, yani uçağın düştüğü tarih
    Kafanızı biryerde okuduğum şeyle daha da karıştıraım o zaman:
    Bu durumda Sun Jin'den nasıl hamile kalır di mi?
    Birde şu soruyu okudum biryerde: Bu durumda Desmond gemide nasıl 24.11.de (noel) Penny'i arayabilir, yani bunlar gene farklı zamanlar...

Hadi çıkalım bakalım işin içinden çıkabilirsek
    serden yazdı:

Yok öyle, bi yaramaz çocuk için dizi satılır mı yau
    [quote]
    serden yazdı:

Leyn Sawyer'i oldururlerse birakirim Lost izlemeyi hee ona gore demedi demeyin .

shushu yazdı:
    Ama Jin'in mezar taşında ölüm tarihi 22.09.2004 yazıyor, yani uçağın düştüğü tarih
    Kafanızı biryerde okuduğum şeyle daha da karıştıraım o zaman:
    Bu durumda Sun Jin'den nasıl hamile kalır di mi?
    Birde şu soruyu okudum biryerde: Bu durumda Desmond gemide nasıl 24.11.de (noel) Penny'i arayabilir, yani bunlar gene farklı zamanlar...

Hadi çıkalım bakalım işin içinden çıkabilirsek
    serden yazdı:

desmond'un gemiye geliş zamanı normal ,çünki kaza 9. ayda ise aradan 2-3 ay geçmişti yanlış hatırlamıyorsam o zaman normal zamanda oluyor.
    Jin'in olayı ilerleyen bölümlerde çıkacak zaten çok da kafamı yormayacağım buna.

Site de bir gidiyor piir gidiyr ne oluyor anlamıyorum ki.
    Hergün de grev yapılmaz ki canım

Re: LOST ÇETESİ, DİKKAT! 4.SEZONDA TEORİLER ARTIYOR ORTALIK KARIŞTI YORUMLARINIZ LÜTFEN

bilginize...

lost dizisinde yayınlanacak olan 8. bölümle birlikte 1 aylık bir ara verileceği açıklandı.
    uzun süren WGA grevlerinden sonra, çekimleri ve kurgusu yetiştirilemediği için böyle bir ara verildiğini açıklayan yapımcılar, 9. bölümün 24 nisanda yayınlanacağını duyurdular. Bu sezonun da 13 bölüm olacağı kesinleşirken, yeni sezonun eylül ya da ekim gibi başlayacağı yolunda haberler mevcut.
    umarız, 13 bölümle sonlanacak lost'un yeni sezonu da tez zamanda yayınlanır da, bizde diziden ve cevapsız sorularımızdan fazla geri kalmayız...

alıntıdır...

Re: LOST ÇETESİ, DİKKAT! 4.SEZONDA TEORİLER ARTIYOR ORTALIK KARIŞTI YORUMLARINIZ LÜTFEN

Basliycam bunlarin grevlerine : , butun diziler grevde zaten barim Lost icin yapmasinlar sunu yaa.

shushu yazdı:
    bilginize...

lost dizisinde yayınlanacak olan 8. bölümle birlikte 1 aylık bir ara verileceği açıklandı.
    uzun süren WGA grevlerinden sonra, çekimleri ve kurgusu yetiştirilemediği için böyle bir ara verildiğini açıklayan yapımcılar, 9. bölümün 24 nisanda yayınlanacağını duyurdular. Bu sezonun da 13 bölüm olacağı kesinleşirken, yeni sezonun eylül ya da ekim gibi başlayacağı yolunda haberler mevcut.
    umarız, 13 bölümle sonlanacak lost'un yeni sezonu da tez zamanda yayınlanır da, bizde diziden ve cevapsız sorularımızdan fazla geri kalmayız...

alıntıdır...