dimii...cantadan buyuk cıkınca dastres yapıorr sankım oyun deılde gercekten yarısmada mıymısız gıbı$aTo yazdı:
hamdicikten 99 bin aldım
bilgisayar oyunu bile bir ton stres..ben kesinlikle katılamam o yarışa..ölürüm heyecandan stresten
dimii...cantadan buyuk cıkınca dastres yapıorr sankım oyun deılde gercekten yarısmada mıymısız gıbı$aTo yazdı:
hamdicikten 99 bin aldım
bilgisayar oyunu bile bir ton stres..ben kesinlikle katılamam o yarışa..ölürüm heyecandan stresten
Kasama gittim, 200 milyoncuk çıktı.
sorma ya!!!seyda&oguz yazdı:
hamdicikten 99 bin aldım
ayrıca pcden bile yarışırken birden kendimi tvde hissettim..
şöyle havalı havalı küçküleri çıkarırken duruşumu görsen..sanırsın dünyayı kurtarıyorum
ozayt yazdı:
Kasama gittim, 200 milyoncuk çıktı.
ohh ye yeee bıtmess gule gule harca...
$aTo yazdı:
sorma ya!!!seyda&oguz yazdı:
hamdicikten 99 bin aldım
ayrıca pcden bile yarışırken birden kendimi tvde hissettim..
şöyle havalı havalı küçküleri çıkarırken duruşumu görsen..sanırsın dünyayı kurtarıyorum
bıde tv de yarıssan kımse senı tutamaz be şato m..
he he biliyordum bir gün zengin olacağımı