vallahi hazır catlak kazının kapının önünde alış veriş yapıyordu hemen yakaladım derdimi soluk soluga anlatmaya calıştım neyseki miverna yetişti ardımdan
vallahi hazır catlak kazının kapının önünde alış veriş yapıyordu hemen yakaladım derdimi soluk soluga anlatmaya calıştım neyseki miverna yetişti ardımdan
Son haber...
http://movies.yahoo.com/mv/news/ap/20080313/120541260000.html
Son kitaptan iki film yapilacakmis ozet olarak. Ilki Kasim 2010, ikincisi Mayis 2011'da gosterime girecekmis.
Voldicimi koluma takip giderim seyretmeye...
(Biliyorum, bir espriyi cekistire cekistire sundurdum ama dunden beri guluyorum, n'apayim...)
Zamanim olmuyor Minevra inan.harry_potter yazdı:
Yeşim daha gelmemiş sanırsam.ayben yazdı:
bu arada miverna yeşime zihinfend yaptığımız forumu bulamıyorum
Molly hoşgeldin. Ne olacak senin bu kısa süreli gelişlerin.
Bu arada Cho eve vardı arkadaşlar. Huzurum ve keyfim yerinde.
Bir de Tonks'un Türkiye'de olduğunu biliyorsunuz değil mi
Coluk cocuk, torunlar anca yetisebiliyorum.
Gercekten de siteye fazla zaman ayiracak vaktim olmuyor. Oldugu zaman direk daliyorum.
Hollanda Kralicesinin adi Beatrix Aysima devamli Bellatrix'le karistiriyor. Okulda bir gun kraliceden konusuyorlarmi Aysima'nin yine dili surcmus Kralice Bellatrix deyince butun sinif cok gulmusler.Serendipity yazdı:
Sen bana havale et onu.
Voldicim bana yeni buyuler ogretti, kimsede yok daha. Zaten diger mahkumlarla da hasir nesirim, cok sey ogrendim cok.
Bir deneyeyim uzerlerinde.
ayben yazdı:
yoldaşlar beni az önce rowling in avukatlarından biri aradı
buna sonvermezseniz hakkınızda dava acacağız dedi
bende acın acabiliyorsanız dedim
bizim asamız pelerinimiz ve süpürgelerimiz dışında mal varlığımız yoktur
onlara el koymanız halinde ilk fırsatta kaçıp sahiplerine geri döneceklerdir boşuna uğraşmayın dedim
iyi ben bir rowling hanıma danışayım sizi ararım dedi
ne diyorsunuz buna
Ne alaka demeyin Nesli'nin simge resmini gorunce aklima geliyor.
Yok daha neler. Isin yoksa bekle.Serendipity yazdı:
Son haber...
Son kitaptan iki film yapilacakmis ozet olarak. Ilki Kasim 2010, ikincisi Mayis 2011'da gosterime girecekmis.
(Biliyorum, bir espriyi cekistire cekistire sundurdum ama dunden beri guluyorum, n'apayim...)
Oleeeeey oley oley oley oley en buyuuuuuuuuk Voldiiiiiiii
Ay cok sevindim yaaaa! Yoksa uzuldum mu? Yok yok sevindim. 3 sene daha bekleriz artik bu kadar bekledik ne yapalim. 2 film olunce daha kapsamli olacak dolayisi ile daha guzel.
David Yates yonetecekmis filmi de galiba. Gecen gun oyle okumustum yanlis hatirlamiyorsam eger.
Serendipity yazdı:
Son haber...
Ah canim yaaa Ben olsam ben de karistirirdim kesin.Aysima-Yasemin yazdı:
Hollanda Kralicesinin adi Beatrix Aysima devamli Bellatrix'le karistiriyor. Okulda bir gun kraliceden konusuyorlarmi Aysima'nin yine dili surcmus Kralice Bellatrix deyince butun sinif cok gulmusler.
Dun gece Esen Meltem yatti ben de internete bakiyorum. Iceriden sesleniyor:
E: " Anneeeeee! Ne yapiyorsun?"
A: "Internete bakiyorum hayatim."
E: "Harry Potter'a mi bakiyorsun?'
A: "Evet hayatim ( ulen cocuk bile anladi Harry manyagi oldugumu )"
E: "Harry Potter muzigi acar misin?"
A: "Tamam canim."
ve Esen Meltem Harry Potter muzigi dinlerken uyuya kalir. Normalde klasik muzik dinler.
Bir Harry Potter hayrani daha yetisiyor arkadaslar
kıyamam ben onaAysima-Yasemin yazdı:
Hollanda Kralicesinin adi Beatrix Aysima devamli Bellatrix'le karistiriyor. Okulda bir gun kraliceden konusuyorlarmi Aysima'nin yine dili surcmus Kralice Bellatrix deyince butun sinif cok gulmusler.
demekki çocuklarıda iyice harry poter meraklısı yaptık
oo vallahi 2 filim zaten ancak anlatırlar o kadar sahneyi aksiyonuladybug yazdı:
Oleeeeey oley oley oley oley en buyuuuuuuuuk Voldiiiiiiii
Ay cok sevindim yaaaa! Yoksa uzuldum mu? Yok yok sevindim. 3 sene daha bekleriz artik bu kadar bekledik ne yapalim. 2 film olunce daha kapsamli olacak dolayisi ile daha guzel.
David Yates yonetecekmis filmi de galiba. Gecen gun oyle okumustum yanlis hatirlamiyorsam eger.
Serendipity yazdı:
Son haber...