80. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 3070787980818290130180580 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 791 ile 800 arasındakiler gösteriliyor.

Re: LOST ÇETESİ, DİKKAT! ÇOK FAZLA SPOILER İÇERİYOR!! + YERLİ SENARYOMUZ DOST 1. SAYFADA .

Zaten hepsini bir anda gösterdiklernde bir anlam kalmıyor ki , izleyenler bilirler o an dikkat etmediğimiz bir kelime bir cümle anahtar oluyor dizide.
    Hızlı geçişlerde hangi birini gösterecekler o zaman sıradan olur .
    Türkan-Dilara yazdı:
    sahende yazdı:
    Türkan-Dilara yazdı:
    Aklıma gelmişken önemli bir soru, umuyorum cevabını biliyorsunuzdur..

Bende dijitürk yok ama uydu var ve uyduda da TNT kanalı var artık, bildiğim kadarıyla Lost dizisi gösterilecek o kanalda reklamını yapıyorlardı..

Acaba 4. sezon bölümleri mi yoksa eski bölümler mi gösterilecek biliyor musunuz ?

Bir de hangi günler saat kaçta ?
    Ben de yok o kanal türkancığım ve bilmiyorumç
    Ama eski bölümlerini yayınlayacaklardır durup dururken yeni bölüm yayınlamazlar.
    Türkçe dublaj olarak yayınlayacaklarını duydum ama .
    Hangi gün bilmiyorum , ama daha başlamadı galiba.

Belki diyorum cnbc-e'nin dizileri gibi yaparlar yani hem bitmiş sezonları tekrar gösterirler hem de yeni sezonu, inşaallah öyledir..

Dört bir koldan Lost seyrederiz biz de fena mı ?

Zaten karışık olan kafamız iyice karışır..

Re: LOST ÇETESİ, DİKKAT! ÇOK FAZLA SPOILER İÇERİYOR!! + YERLİ SENARYOMUZ DOST 1. SAYFADA .

pinor yazdı:
    sahende yazdı:
    Türkan-Dilara yazdı:
    Aklıma gelmişken önemli bir soru, umuyorum cevabını biliyorsunuzdur..

Bende dijitürk yok ama uydu var ve uyduda da TNT kanalı var artık, bildiğim kadarıyla Lost dizisi gösterilecek o kanalda reklamını yapıyorlardı..

Acaba 4. sezon bölümleri mi yoksa eski bölümler mi gösterilecek biliyor musunuz ?

Bir de hangi günler saat kaçta ?
    Ben de yok o kanal türkancığım ve bilmiyorumç
    Ama eski bölümlerini yayınlayacaklardır durup dururken yeni bölüm yayınlamazlar.
    Türkçe dublaj olarak yayınlayacaklarını duydum ama .
    Hangi gün bilmiyorum , ama daha başlamadı galiba.
    TNT de nisanda başlayacak Lost.Saat ve gün belirtmiyor reklamında.1.sezondan başlayacak.
    Küçücük bir anten aldımıydı al sana tnt nisana kadar alayım barim.

>Ben şimdi giderim arkadaşlar size iyi geceler.
    Yarın siteye giremezsem merak etmeyin dükkandaki modem kabusunu düzelteceğim. Modemi takmayı becerememişler bugün akşam.
    Yarın düzeltemezsem siz teorilerinizi yazın ben de sonra okurum.

Hadi bye.

Hadi bana byee...5. bölümü izlemeye gidiyorum..

Ben de bi süpürüp toz alıp çıkıcam.Sabaha temiz kalsın.................

İYİ GECELER

Lost s4e7

http://rapidshare.com/files/99403843/LostS4E7.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/99406569/LostS4E7.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/99409199/LostS4E7.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/99410537/LostS4E7.part4.rar

kolay gelsin
    pinor yazdı:
    Ben de bi süpürüp toz alıp çıkıcam.Sabaha temiz kalsın.................

İYİ GECELER

5. bölümü izledim kafayı yedim yattım..

Net bir şekilde anlaşıldı ki Desmond zaman içinde yolculuk yapıyor (istemeden de olsa), diğerleri de yapıyorlar mı bu gidiş gelişleri orası meçhul şimdilik..

Kelebek etkisi filmi tadındaydı 5. bölüm..

Türkancığım benim teorilerim var yine ama nasıl olacak bilmiyim.

Hani sawyer ı gfilan kopyalayalım dediydim ya ciddi ciddi kopyalama olyına mı girmiş lost acep.

Şaka bir yana ama desmond ilk karede göründüğü andan itibaren geçmişe geleceğe gidip geliyordu aslında ben öyle anladım.
    Türkan-Dilara yazdı:
    5. bölümü izledim kafayı yedim yattım..

Net bir şekilde anlaşıldı ki Desmond zaman içinde yolculuk yapıyor (istemeden de olsa), diğerleri de yapıyorlar mı bu gidiş gelişleri orası meçhul şimdilik..

Kelebek etkisi filmi tadındaydı 5. bölüm..

Kızlar seyrettiniz mi 7. bölümü, ben böyle seyrettim. Bu işin sonu nereye varacak. Şimdilik açıkça birşey yazmıyorum bölümle ilgili, henüz kimse seyretmemiş anlaşılan. Ama sağlam bir bölüm, o kadarını söyliim