77. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 2767757677787987127177577 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 761 ile 770 arasındakiler gösteriliyor.

Re: LOST ÇETESİ, DİKKAT! ÇOK FAZLA SPOILER İÇERİYOR!! + YERLİ SENARYOMUZ DOST 1. SAYFADA .

Süper bir diziymiş,eşim müptelası oldu,1-2-ve 3.sezon cd,lerini bulmuş sabahlara kadar izliyor,

Ben fazla izleyemiyorum,meraktan çatlıyorumda ama ser verip sır vermiyor

Ama hayatımda bu kadar maceralı,heyecanlı film görmemiştim ne yalan söyleyeyim

Re: LOST ÇETESİ, DİKKAT! ÇOK FAZLA SPOILER İÇERİYOR!! + YERLİ SENARYOMUZ DOST 1. SAYFADA .

Çabuk dön aramıza.
    6. bölümü izlede gel emi.
    medip yazdı:
    sahende yazdı:
    medip yazdı:
    Off, ben de pek ihmal ediyorum bu aralar...
    ne teoriler üretmişsiniz, aklım durdu, bravo size.

Günseliciğimin ne si var? Rahatsız diyorsunuz.
    Meriç sen siteyi ihmal etmişsin bu sıra, sınav çalışmalarından olsa gerek.

Günseli ameliyat oldu ya yumurtalığındaki kist patlamış hemen acil ameliyata almışlar.
    Çok üzüldüm arkadaşıma ya, kızcağızın ağrısı çokmuş.
    İnşallah bugün daha iyidir.
    yok, cumartesi oldum sınav da fena yoğunum bu ara biraz da rahatsızlandım ondan da pek ilgilenemedim

üzüldüm bak şimdi günseli için, bir telefonunu uçuran olsa da sesini duysam diyordum

medip yazdı:
    sahende yazdı:
    Farkettim tabi ki.
    Farkedilmeyecek gibi değildi ki.
    Şaşırtmaca olsun diye olabilir, ya da ses değiştiren bir alet kullanıyor olabilir ben kimliği belli olmasın diye.

Yani o kadar tedbirliler dermişim.
    pinor yazdı:
    Ben de buradayım.Hergün takipteyim.Yazmıyorum diye ihmal ettiğimi sanmayın,giremediğim gün ve saatlerde ne yorumlar yapılmış ne teoriler çürütülmüş tek tek okuyorum.

Pek teori üretilmemiş gördüğüm kadarıyla.Hadi bir soru da benden.
    Sayit vuruldu,bir odaya girdi ses ona üzerini çıkart dedi ve sorular sormaya başladı.Daha sonra Ben gözüktü.Ağzımız bir karış açıldı(yani benimki)Ben görünene kadar duyduğumuz sesle,Ben'in sesi aynı değildi,farkettiniz mi
    heyecan şettirmek içn canım, merak edelim kim bu gizemli adam diye
    Meriç adım kadar eminim ki altından başka birşey çıkacak bu değişik ses hikayesinin.

Eğer çıkmazsa var ya tuuuuh yazıklar olsun derim lostçulara

gülümbenim yazdı:
    Süper bir diziymiş,eşim müptelası oldu,1-2-ve 3.sezon cd,lerini bulmuş sabahlara kadar izliyor,

Ben fazla izleyemiyorum,meraktan çatlıyorumda ama ser verip sır vermiyor

Ama hayatımda bu kadar maceralı,heyecanlı film görmemiştim ne yalan söyleyeyim
    Kaçıncı bölümdesin sen şimdi.
    Çok heyecanlı gerçekten de.
    Benim de hayatımda görüp göreceğim en akıllı sürükleyici dizi lost.

ya bir an önce şu kate ve claire2in bebeği hikayesine dönseler.. benim aklım nedense orada kaldı

Bak şimdi desmond kendini aşmış artık.
    Adaya da sürekli gidip geldi kenüleri eski bölümleri hatırlayınız nüffen, özellikle de hani penolope ile bir sahne vardı kırmızı boya dökülüyor yere ve desmond kafasını çarpıyor düşüp de.
    Hatırldınız mı o bölümü o zaman desmond gelecekten geçmişe gitmişti işte.

Yani kısacası şöyle yapın izlediğimiz tüm bölümlerde olası gelecekten gelmiş insanlar olabilecğini.
    O zaman bazı şeyler belirginleşiyor.

Claire'in bebeğini neden görmek istemeyebilir jack sizce dayısı olduğunu öğrendiği için mi acaba.

Hadi düşünelim hep birlikte.

Ben demedim mi dmedim mi bu diziyi baştan bir kere daha izlemek gerekecek diye.
    medip yazdı:
    ya bir an önce şu kate ve claire2in bebeği hikayesine dönseler.. benim aklım nedense orada kaldı

sahende yazdı:
    medip yazdı:
    sahende yazdı:
    Farkettim tabi ki.
    Farkedilmeyecek gibi değildi ki.
    Şaşırtmaca olsun diye olabilir, ya da ses değiştiren bir alet kullanıyor olabilir ben kimliği belli olmasın diye.

Yani o kadar tedbirliler dermişim.
    pinor yazdı:
    Ben de buradayım.Hergün takipteyim.Yazmıyorum diye ihmal ettiğimi sanmayın,giremediğim gün ve saatlerde ne yorumlar yapılmış ne teoriler çürütülmüş tek tek okuyorum.

Pek teori üretilmemiş gördüğüm kadarıyla.Hadi bir soru da benden.
    Sayit vuruldu,bir odaya girdi ses ona üzerini çıkart dedi ve sorular sormaya başladı.Daha sonra Ben gözüktü.Ağzımız bir karış açıldı(yani benimki)Ben görünene kadar duyduğumuz sesle,Ben'in sesi aynı değildi,farkettiniz mi
    heyecan şettirmek içn canım, merak edelim kim bu gizemli adam diye
    Meriç adım kadar eminim ki altından başka birşey çıkacak bu değişik ses hikayesinin.

Eğer çıkmazsa var ya tuuuuh yazıklar olsun derim lostçulara
    Benim teorim geldi Gülmeyeksiniz ama söz verin...

Niye güleleim yaw söyle hadi.

sahende yazdı:
    Adaya da sürekli gidip geldi kenüleri eski bölümleri hatırlayınız nüffen, özellikle de hani penolope ile bir sahne vardı kırmızı boya dökülüyor yere ve desmond kafasını çarpıyor düşüp de.

Yani kısacası şöyle yapın izlediğimiz tüm bölümlerde olası gelecekten gelmiş insanlar olabilecğini.

Claire'in bebeğini neden görmek istemeyebilir jack sizce dayısı olduğunu öğrendiği için mi acaba.

medip yazdı:
    Bir dayı neden yeğenini görmek istemesin ki canım, ortada çetrefilli bir çeyler olması lazım, tamam, Claire'in babasının kızı olduğunu bilmiyor olması yeterince çetrefillidir ama bebeği görmeyi reddecek bir sebep değildir bence bu.

Kafayı yedirtmek mi istiyorsun bana, baştan izleyemem ben onca bölümü tekrar... ama bana bak şu bölümü izle, anahtar orada de, izleyeyim.

medip yazdı:
    sahende yazdı:

medip yazdı:
    Bir dayı neden yeğenini görmek istemesin ki canım, ortada çetrefilli bir çeyler olması lazım, tamam, Claire'in babasının kızı olduğunu bilmiyor olması yeterince çetrefillidir ama bebeği görmeyi reddecek bir sebep değildir bence bu.

Kafayı yedirtmek mi istiyorsun bana, baştan izleyemem ben onca bölümü tekrar... ama bana bak şu bölümü izle, anahtar orada de, izleyeyim.
    Anahtar 1 tane olsa iyi de bu dizi çok fena ayol kapı kapıyı açıyor.
    Benim baştan izlemem gerekiyor kesinleşti fırsat buldukça tazeleme yapacağım.
    Bakalım jack'in altından ne çıkacak