76. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 2666747576777886126176576 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 751 ile 760 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: LOST ÇETESİ, DİKKAT! ÇOK FAZLA SPOILER İÇERİYOR!! + YERLİ SENARYOMUZ DOST 1. SAYFADA .

sahende yazdı:
    Dur bakalım 4. sezona bir geç ondan sonra tekrar konuşalım kimler gizemlidir değildir diye.

Hadi bakalım bu haftasonuna yetişirsin sen bu gidişle.
    Hele ki 3. sezonun son bölümünü serettikten sonra duramazsın.
    Bilirim nasıl da bağlar kendine bu dizi insanı.
    ozgnr yazdı:
    sahende yazdı:
    ozgnr yazdı:
    sevgili lost çetesi .Size yerden göğe kadar hakverdim.Geçtiğimiz hafta lostun 3 sezonunu bulodum ve 1. sezondan başladım izzlemeye.Ve bu gün 6. gün 3. sezonun 5. bölümüne kadar geldim.Kalkamıyorum başından.Daha sıkı çalışıp sizlere yetişicem azmettim valla bende çeteye girmeye talibim
    Buyur gel başımızın üstünde yerin var.
    Enteresan teorilerin varsa buyur paylaş bizimle konuşalım.

valla her bölümde biraz daha şok oluyorum ben.3 sezon 2 günde biter ondan sonra yavaş yavaş yorum yapmaya başlarım diyorum.Çünkü her teorıim çürüyor.
    Önce adadakileri kobey olarak kullanıyorlar dedim ama o siyeh dumanımsı şeye anlam veremiyorum.Bu aralar tek tahmini lockta bişiler olduğu.Onda gizemli bişiler var sanki

ay tutmayın beni o zaman ben lost izlemeye gidiyom o zaman görüşürüz ay çooook merak ettim

Re: LOST ÇETESİ, DİKKAT! ÇOK FAZLA SPOILER İÇERİYOR!! + YERLİ SENARYOMUZ DOST 1. SAYFADA .

Ben de ilgilenemedim geçen haftadan beri Lost'cuğumla.. Daha 4. sezonun 3. ve 4. bölümlerini bile izleyemedim vakit bulup da... Bugün de temizlik yapmam lazım az biraz da olsa.. Belki akşam izlerim..

Re: LOST ÇETESİ, DİKKAT! ÇOK FAZLA SPOILER İÇERİYOR!! + YERLİ SENARYOMUZ DOST 1. SAYFADA .

ozgnr yazdı:
    sahende yazdı:
    Dur bakalım 4. sezona bir geç ondan sonra tekrar konuşalım kimler gizemlidir değildir diye.

Hadi bakalım bu haftasonuna yetişirsin sen bu gidişle.
    Hele ki 3. sezonun son bölümünü serettikten sonra duramazsın.
    Bilirim nasıl da bağlar kendine bu dizi insanı.
    ozgnr yazdı:
    sahende yazdı:
    ozgnr yazdı:
    sevgili lost çetesi .Size yerden göğe kadar hakverdim.Geçtiğimiz hafta lostun 3 sezonunu bulodum ve 1. sezondan başladım izzlemeye.Ve bu gün 6. gün 3. sezonun 5. bölümüne kadar geldim.Kalkamıyorum başından.Daha sıkı çalışıp sizlere yetişicem azmettim valla bende çeteye girmeye talibim
    Buyur gel başımızın üstünde yerin var.
    Enteresan teorilerin varsa buyur paylaş bizimle konuşalım.

valla her bölümde biraz daha şok oluyorum ben.3 sezon 2 günde biter ondan sonra yavaş yavaş yorum yapmaya başlarım diyorum.Çünkü her teorıim çürüyor.
    Önce adadakileri kobey olarak kullanıyorlar dedim ama o siyeh dumanımsı şeye anlam veremiyorum.Bu aralar tek tahmini lockta bişiler olduğu.Onda gizemli bişiler var sanki

ay tutmayın beni o zaman ben lost izlemeye gidiyom o zaman görüşürüz ay çooook merak ettim

İyi lostlar .

Türkan-Dilara yazdı:
    Ben de ilgilenemedim geçen haftadan beri Lost'cuğumla.. Daha 4. sezonun 3. ve 4. bölümlerini bile izleyemedim vakit bulup da... Bugün de temizlik yapmam lazım az biraz da olsa.. Belki akşam izlerim..
    Hamilelik sana hiç yaramadın sun'cığım.

Pek bir tembelleştin hadi kalk bakiyim daha kampın çadırlarının içi temizlenecek, hurleyden fırsat bulursan yemek bulunacak çok iş var ayol

Ben de buradayım.Hergün takipteyim.Yazmıyorum diye ihmal ettiğimi sanmayın,giremediğim gün ve saatlerde ne yorumlar yapılmış ne teoriler çürütülmüş tek tek okuyorum.

Pek teori üretilmemiş gördüğüm kadarıyla.Hadi bir soru da benden.
    Sayit vuruldu,bir odaya girdi ses ona üzerini çıkart dedi ve sorular sormaya başladı.Daha sonra Ben gözüktü.Ağzımız bir karış açıldı(yani benimki)Ben görünene kadar duyduğumuz sesle,Ben'in sesi aynı değildi,farkettiniz mi

sahende yazdı:
    Türkan-Dilara yazdı:

Pek bir tembelleştin hadi kalk bakiyim daha kampın çadırlarının içi temizlenecek, hurleyden fırsat bulursan yemek bulunacak çok iş var ayol
    Teessüf ederim,bikere ben artık yemiyorum.Recim yapıyorum.Görmüyormusun ne kadar verdim,150 idim 149,5 oldum

Farkettim tabi ki.
    Farkedilmeyecek gibi değildi ki.
    Şaşırtmaca olsun diye olabilir, ya da ses değiştiren bir alet kullanıyor olabilir ben kimliği belli olmasın diye.

Yani o kadar tedbirliler dermişim.
    pinor yazdı:
    Ben de buradayım.Hergün takipteyim.Yazmıyorum diye ihmal ettiğimi sanmayın,giremediğim gün ve saatlerde ne yorumlar yapılmış ne teoriler çürütülmüş tek tek okuyorum.

Sayit vuruldu,bir odaya girdi ses ona üzerini çıkart dedi ve sorular sormaya başladı.Daha sonra Ben gözüktü.Ağzımız bir karış açıldı(yani benimki)Ben görünene kadar duyduğumuz sesle,Ben'in sesi aynı değildi,farkettiniz mi

pinor yazdı:
    sahende yazdı:
    Türkan-Dilara yazdı:

Teessüf ederim,bikere ben artık yemiyorum.Recim yapıyorum.Görmüyormusun ne kadar verdim,150 idim 149,5 oldum
    Vere vere yarım kilocuk mu verdin o da kesin harekettendir yediğinden fazla hareket yaptığın için

Buralardaysan bak yaz birşeyler böyle olmuyor nasıl çete üyesisiniz siz.
    Bak diğer çeteye aldı başını yüruyorlar.
    Ne yapın ne edin anını şanını yürütün bu forumun.

sahende yazdı:
    Farkettim tabi ki.
    Farkedilmeyecek gibi değildi ki.
    Şaşırtmaca olsun diye olabilir, ya da ses değiştiren bir alet kullanıyor olabilir ben kimliği belli olmasın diye.

Yani o kadar tedbirliler dermişim.
    pinor yazdı:

heyecan şettirmek içn canım, merak edelim kim bu gizemli adam diye

sahende yazdı:
    medip yazdı:
    Off, ben de pek ihmal ediyorum bu aralar...
    ne teoriler üretmişsiniz, aklım durdu, bravo size.

Günseliciğimin ne si var? Rahatsız diyorsunuz.
    Meriç sen siteyi ihmal etmişsin bu sıra, sınav çalışmalarından olsa gerek.

Günseli ameliyat oldu ya yumurtalığındaki kist patlamış hemen acil ameliyata almışlar.
    Çok üzüldüm arkadaşıma ya, kızcağızın ağrısı çokmuş.
    İnşallah bugün daha iyidir.
    yok, cumartesi oldum sınav da fena yoğunum bu ara biraz da rahatsızlandım ondan da pek ilgilenemedim

üzüldüm bak şimdi günseli için, bir telefonunu uçuran olsa da sesini duysam diyordum