Günde 7 ıle 10 tane arası degısıyor.
Günde 7 ıle 10 tane arası degısıyor.
içmiyorum ve içmemenizi haddim olmayarak tavsiye ediyorum zararlarından dolayı tabii
Yesim bu forumu silmeli,insan bu kadar icse bile ii bir aliskanlikmis gibi izlenim vermesin die yazmaz..
Ben hiç söylemeyeyim.
deme mademaylin_ yazdı:
eferin mi dicem sanıyosun
Tülin-Hazar yazdı:
içmiyorum
çoookkadar desem
sigara içmenin size nelere malolduğunu bildiginiz halde içmeye devam etmenin mantıgının acıklanmasını talep ediyorum.
cümle uzun ama anlaşıldı sanırsam
15 sene içtim ve seni çok iyi anlıyorum "İçmiyorum" diyenlere sinir oluyorsun ama aslında onları kıskanıyorsun içmemeyi ,bırakmayı çok istiyorsun ama daha yumurta kapıya dayanmadığı için hep sallıyorsun (İşte ben böyleydim)
Derken birgün dank etti yumurta kapıya dayanırsa iş işten geçmiş olacaktı.Ve elektonik sigara aldım ve kullanmaya başladım,6 aydır agzıma sigara sürmedim.Şu an ne elektronik sigara nede aslını kullanıyorum.
Herkez derdide pek sallamazdım"Öncelikle bırakmayı istemelisin" diye ama sonuna kadar dogruymuş istedim ,kendimden nefret ettim,iğrendim
Ama ne zamanki oglum bana "Sigara kötü bir şey diyorsun peki sen niye içiyorsun" dediğinde karar verdim bırakmaya
işyerındeki savaşımı verdim.yanımda kesınlıkle içmiyorlar.yumi yazdı:
hislerime tercüman olmuşsun arkadaşımayısıgı yazdı:
sigara içmeyenlerin yanında ve özellikle çocukların yanında sigara içen herkesi kınıyorum..bir an önce sigarayı bırakmalarını öneriyorum..
sigara içmiyorum ama işyerinde aldığım her nefeste sigara dumanı var :-x
ama yine de akşam eve gittiğimde kıyafetlerım sacım basım leş gibi kokuyor..
sana cevap yazma bahanesıyle tekrar kınıyorum
sigarasız bir toplum isstiiiiyooorummm
bende hamilelerin yanında sigara içenleri kınıyoruuuuuum.ayısıgı yazdı:
işyerındeki savaşımı verdim.yanımda kesınlıkle içmiyorlar.yumi yazdı:
hislerime tercüman olmuşsun arkadaşımayısıgı yazdı:
sigara içmeyenlerin yanında ve özellikle çocukların yanında sigara içen herkesi kınıyorum..bir an önce sigarayı bırakmalarını öneriyorum..
sigara içmiyorum ama işyerinde aldığım her nefeste sigara dumanı var :-x
ama yine de akşam eve gittiğimde kıyafetlerım sacım basım leş gibi kokuyor..
sana cevap yazma bahanesıyle tekrar kınıyorum
sigarasız bir toplum isstiiiiyooorummm
önce 1 paket sigara içerdim. hamilelikten dolayı bıraktım, inşallah tekrar başlamam. şuan hiç ama hiç canım çekmiyor.