Aylin Hanım lütfen ya azaltın
Günde 6-7 en fazla içiyorum,Evde zaten balkonda hava çok soğuk olursa mutfakta içilir odalarda asla. Çocukların yanlarında hemen hemen hiç içmiyorum. Ama dışarıda içerken nadir görüyorlar.Bırakmayı istiyormuyum
Günde 6-7 en fazla içiyorum,Evde zaten balkonda hava çok soğuk olursa mutfakta içilir odalarda asla. Çocukların yanlarında hemen hemen hiç içmiyorum. Ama dışarıda içerken nadir görüyorlar.Bırakmayı istiyormuyum
10 taneyi bazen geçiyor çay ve kahve içmezsem daha az içiyorum...
sigara içmeyenlerin yanında ve özellikle çocukların yanında sigara içen herkesi kınıyorum..bir an önce sigarayı bırakmalarını öneriyorum..
hislerime tercüman olmuşsun arkadaşımayısıgı yazdı:
sigara içmeyenlerin yanında ve özellikle çocukların yanında sigara içen herkesi kınıyorum..bir an önce sigarayı bırakmalarını öneriyorum..
sigara içmiyorum ama işyerinde aldığım her nefeste sigara dumanı var :-x
ben şimdi içtim geldim
mutfak camından yarım metre sarkarak içmek hiç eğlenceli olmasada bu şekilde yapmak zorundayım. zira 2 tane yavruya sahibim
Yaklaşık 5 yıl oldu sigarayı bırakalı.
Çok şükür kurtuldum bu illetten.
Dilerim isteyen herkes bir gün sigarayı bırakabilir.
Dikkat et düşme Allah Korusunarda_mira yazdı:
ben şimdi içtim geldim
mutfak camından yarım metre sarkarak içmek hiç eğlenceli olmasada bu şekilde yapmak zorundayım. zira 2 tane yavruya sahibim
Ben de pek sıgara içmem.Öyle arada canım sıkıltıgı zaman 1 tane falan içerim.Eşimde çok içerdi sigara ama 5 gun oldu sıgarayı bırakalı.İnş artık başlamaz
+3NURSUSENA yazdı:
7-8 taneyi geçmiyor.mutfakta açık camın önünde.
bu fıkaryı yazmazsam çatlarım
adamın bir ciğerlerinden rahatsız, doktora gidiyor.dr günde 3 taneden fazla sigara içme diye tembihliyor.sonraki kontrolde durumun vahimleştiğini anlayan dr hastaya soruyor.
-sigarayı fazlalaştırdınmı yoksa? hasta cevap veriyor
-ben önceden hiç içmezdim. siz günde 3 sigara içeceksin deyince mecburen başladım.
İçmiyorum ve içirmiyorum kardeşim Halla hallaaylin_ yazdı:
ben bu ara günde 1 buçuk paketi devirip hızla 2 pekte doğru yol alıyorum
çokkkk demeyin biliyorum
ama içtikçe içesim geliyor
sizin günlük sayınız ne ?