Ne oldu Gülhancım ya?
Geçmişler olsun!
Ne oldu Gülhancım ya?
Geçmişler olsun!
Anneciğine ve Murat Can'a geçmiş olsun,Acil şifalar dilerim.
Hatice'cim,geçen hafta çok rahatsızlandı annem..Hem yüksek tansiyon,hem mide ağrısı vardı..gittiği dr'da endeskopi yapalım demiş..yapılan kan testinde de kansızlık çıkmış..zaten epeydir annem kan yapımı için ilaçlar kullanıyordu.ama bir faydası olmamış..onun için bugün narkozla bayıltılıp endeskopi ve kolonoskopi oldu..Anjinsan yazdı:
Geçmiş olsun Gülhan.Ne oldu annene ?
çok şükür kolonoskopi sonuçlarında kötü bir şey çıkmamış..ama mideden parça alınmış ,onu da patolojiye göndermişler..sonuçta vücutta kan rezervleri boşalıyor bunu araştırıyorlar,inşallah hayırlı sonuçlar alırız..
Sen daha uyumadın mı len? Bizim misafirler şimdi gitti,buraya daldım hemen ..QUAKE yazdı:
Kubra'ya yazmışsın ama anci girdi diye bende açtım topiciAnjinsan yazdı:
Geçmiş olsun Gülhancım acil bir durum mu var?
Gülhan'cım geçmiş olsun,umarım herşey yolunda gider
Çok geçmiş olsun Gülhan,hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Ya bu gece gezmeleri bana göre değil. Ben kaçtımAnjinsan yazdı:
Sen daha uyumadın mı len? Bizim misafirler şimdi gitti,buraya daldım hemen ..QUAKE yazdı:
Kubra'ya yazmışsın ama anci girdi diye bende açtım topiciAnjinsan yazdı:
Geçmiş olsun Gülhancım acil bir durum mu var?
ACİL ŞİFALAR DİLERİM GÜLHANCIM.
Umarım en kısa sürede araştırmalar sonuçlanır siz de ne ne değildir öğrenir ona göre tedavinizi yaparsınız.
Annenize ve Murat Can 'a acil şifalar diliyorum.
Geçmiş olsun..
geçmiş olsun
İnşallah önemli bir şey çıkmaz Gülhan'cım anneciğinde.Tekrar geçmiş olsun ...gülhan.e yazdı:
Hatice'cim,geçen hafta çok rahatsızlandı annem..Hem yüksek tansiyon,hem mide ağrısı vardı..gittiği dr'da endeskopi yapalım demiş..yapılan kan testinde de kansızlık çıkmış..zaten epeydir annem kan yapımı için ilaçlar kullanıyordu.ama bir faydası olmamış..onun için bugün narkozla bayıltılıp endeskopi ve kolonoskopi oldu..Anjinsan yazdı:
çok şükür kolonoskopi sonuçlarında kötü bir şey çıkmamış..ama mideden parça alınmış ,onu da patolojiye göndermişler..sonuçta vücutta kan rezervleri boşalıyor bunu araştırıyorlar,inşallah hayırlı sonuçlar alırız..