.
.
El yazısını okuma alışkanlığı açısından İşbankasının yayınlarını öneriyorum.
Deniz'de büyük ilerleme sağladı.
Uçanbalık yayınlarının tüm kitaplarını öneririm.
1. ve 2. sınıf örencileri için Timaş yayınlarının La Fonten Masalları, Andersen Masalları ve Ezop Masalları serilerini tavsiye ederim.
Kitaplar eğik el yazısı ile hazırlanmış, ayrıca her kitabın sonunda masalla ilgili sorulan sorular çocukların çok hoşuna gidiyor.
Necla Çandağ
Bu Yayınevi; Çocuk Kitapları, Türk Yazarları
Bazı anlar vardır
hiç bitmesini istemediğimiz, Bir masaldaki gibi güzel,
mutluluk dolu.
Tutuvermek gelir içimizden,
sevgimizle sarmak, saklamak Belki de «um sevdilerimizle paylaşmak. İste böyle bir şeydir,
anılarımızı yüreğimizin en güzel kösesinde yaşatmak…
Yıllar sonra genç bir pilot «la, çocukluğunda yaşadığı anıları arkadaşlarına anlatıyor. Yeryüzünden, gökyüzüne uzanan B»u sevgi yolunda 'GÖKLERİN KIZI' gülümseyen aozlerî ile kardeşlik, dostluk duygularını yansıtıyor. Bu gözlerdeki ışık, Can sokaktaki insanların mutluluk pınarı oluyor.
Çocuk öyküleri yazarı Aytül Akal'ı tavsiye ediyorum ben de özellikle 5-6 yaş çocukları için.
Çocuk öyküleri yazarı Aytül Akal'ı tavsiye ediyorum ben de özellikle 5-6 yaş çocukları için.
merhaba ben arzusn;
3 yaşında bir kızım var onun için morpa kültür yayınlarının hazıladığı öykü yağmuru setini aldım.
Bu set 50 öykü,eğitim cd seti ve anneler için 4 kitapçık tan oluşuyor.ben aldım memnun kaldım,herkese tavsiye ederim.
Bu site sayesinde öğrendiğim, pipa yayınlarından bulutlarla gezintiyi kızıma aldım.
Masalın içinde kızım kendisinin ve arkadaşlarının olması onun çok hoşuna gitti.
Kitabın konusuda iyiydi, bulutların oluşumunu ve orman vs. önemini vurgulayan bir konusu var.
Bir arkadaşımın oğluna da Yunus ve okyanusu aldım, onuda inceledim onunda konusu güzel.
Tavsiye ederim.
bende bu iki kitabları aldım,şirkette herkes bayıldı bir sürü sipariş verildi.
ayrıntı için tık tık
http://www.pipapipa.com/v3/pipapipa/Scripts/detay.asp