20 Dakika sonra 6.bolumu izliycem , yorumlarimi yaparim izleyip bitirdikten sonra sekerlerrrr .
20 Dakika sonra 6.bolumu izliycem , yorumlarimi yaparim izleyip bitirdikten sonra sekerlerrrr .
Bağlantılar
Kıslar şuraya bir bakın,bilmem daha önce gördünüz mü?
Ben bugün 4.sezon 1. bölümden itibaren tekrar seyrediyorum..Dün çocuklar evde olduğundan diziyi zleyememiştim..Ama bir kaç defa daha izlenmesi lazım kaçırdığım şeyler olmuş..
Teşekkür eederim takipteyim
sahende yazdı:
Günaydın türkan sultan.
Ne yaptın bitirdin mi sezonu.
Bekliyorum yorumlarını.
Neler anladın neler öğrendin anlatta bilgilerimizi tazeleyelim
Türkan-Dilara yazdı:
3. sezonu bitirmeye gidiyorum öörtmenim Şaho'm.. Çekirdeklerimi de depoladım yanıma, hatta bir de bira açayım ohhhhh sabahlamaca..
Ayyy Şahendeee, 3. sezon tüm sezonlardan daha heyecanlı geldi bana valla.. Sabahın 06:00'sına kadar izledim o saatte yatağa girdim, 2 saat uyudum çıktım yataktan zombi gibiyim şu anda.. 3. sezonun final bölümünü izleyemedim ama gözlerim kapanıyordu artık.. Bugün izliycem onu..
Ben ne kadar kötü biriymiş öyle önüne geleni öldürtüyor.. Charlie neredeyse ağlattı beni.. Kendini Claire ve bebeği için feda etmesi herkesin yapabileceği bir şey değil.. Gerçi izlediğim en son bölümde hala boğulmamıştı, bağlıydı sandalyeye ama ölecek herhalde finalde.. Desmond da çıktı Ayna'ya ama bakalım neler olacak..
Ya John Locke'un düzenbaz babasının aynı zamanda Sawyer'ın anne ve babasının ölümüne sebep olan kişi olmasına ne demeli ? Ben orada olsaydım hepsinden önce ben öldürürdüm o adamı, o kadar sinirlendirdi beni dün gece..
Jacob'ı da çok merak etmekteyim.. En son Walt olarak göründü (herhalde oydu yani) Locke intihar etmek üzereyken, onu engelledi.. Veee bir de, neden Locke'a "help me" dedi ?
Milyon tane sır, gizem, soru işareti... Beyin jimlastiği gibi bir dizi Lost..
Türkan-Dilara yazdı:
sahende yazdı:
Günaydın türkan sultan.
Bekliyorum yorumlarını.
Türkan-Dilara yazdı:
3. sezonu bitirmeye gidiyorum öörtmenim Şaho'm.. Çekirdeklerimi de depoladım yanıma, hatta bir de bira açayım ohhhhh sabahlamaca..
Ayyy Şahendeee, 3. sezon tüm sezonlardan daha heyecanlı geldi bana valla.. Sabahın 06:00'sına kadar izledim o saatte yatağa girdim, 2 saat uyudum çıktım yataktan zombi gibiyim şu anda.. 3. sezonun final bölümünü izleyemedim ama gözlerim kapanıyordu artık.. Bugün izliycem onu..
Ben ne kadar kötü biriymiş öyle önüne geleni öldürtüyor.. Charlie neredeyse ağlattı beni.. Kendini Claire ve bebeği için feda etmesi herkesin yapabileceği bir şey değil.. Gerçi izlediğim en son bölümde hala boğulmamıştı, bağlıydı sandalyeye ama ölecek herhalde finalde.. Desmond da çıktı Ayna'ya ama bakalım neler olacak..
Ya John Locke'un düzenbaz babasının aynı zamanda Sawyer'ın anne ve babasının ölümüne sebep olan kişi olmasına ne demeli ? Ben orada olsaydım hepsinden önce ben öldürürdüm o adamı, o kadar sinirlendirdi beni dün gece..
Jacop'ı da çok merak etmekteyim.. En son Walt olarak göründü (herhalde oydu yani) Locke intihar etmek üzereyken, onu engelledi.. Veee bir de, neden Locke'a "help me" dedi ?
Türkan bak ben orasini kacirmissim lockenin Sawyerin
annesinin babasinin ölümüne sebeb olmasina birde
bence jackop diye birisi yok hepsini Ben yapiyor icinde ikinci bir benlik daha tasiyor gibi Charli beni aglatti
dün birde desmondun sevgilisi penelope nasil baglanti kurdu gemiye
serden yazdı:
Nerden izliyorsun canim ben izleyemedim henüz
Indirme operasyonu sekercim . Bir ara msn'den tarif ederim sana istersen.Nartaneleri yazdı:
serden yazdı:
Nerden izliyorsun canim ben izleyemedim henüz
Ben 3. sezonun finalini izlemeye gidiyorum arkadaşlar, akşamı bekleyemeyeceğim..
6. bölümü indirdim, yarına kadar sabretmem gerekiyor Nasıl sabretcem ben
Jacop hakkında bir kaç teorim var benim türkan.
Jakop yine boyut değiştirebilenlerden birisi olabilir hatta darma'nın başı bile olabilir.
Jack'in babası da darma ile alakalı birisi kesin.
Bu arada ilk bölümlerde hatırlarsanız desmond ile jack karşılaşıyorlardı koşu yaparken.
Desmond başka bir hayatta görüşmek üzere kardeşim dedi.
Şimdi desmond'un bir görevi daha olmalı geçmişe gidip jack ile görüşüyor bellki ilerleyen bölümler çok çetrefilli gibi geliyi bağa.
Türkan-Dilara yazdı:
sahende yazdı:
Günaydın türkan sultan.
Bekliyorum yorumlarını.
Türkan-Dilara yazdı:
Jacop'ı da çok merak etmekteyim.. En son Walt olarak göründü (herhalde oydu yani) Locke intihar etmek üzereyken, onu engelledi.. Veee bir de, neden Locke'a "help me" dedi ?