60. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 1050585960616270110160560 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 591 ile 600 arasındakiler gösteriliyor.

Re: LOST' cular toplaşın konuşmamız lazım

medip yazdı:
    Desmont olabilir ama 3. sozunun final bölümündeki cenaze kime aitti? Şahende Ben'in cenazesiydi o diyor ama olmayabilir, yani 6. kişi cenazesi olan da olabilir.

Ben Charlie'nin yaşadığına pek ihtimal vermiyorum, hugo hayaletini gördüğüne göre, yoksa yine Şahende'nin dediği gibi Charlie'nin hayaleti değil de bir zaman sapması mı o görüntü
    İl başta cenazenin ben'e ait olduğunu düşünmüştüm ama bölümleri izledikçe o olamayacağı fikri doğdu bende.

Charlie bence kendisini kurtarmaya çalışıyor olabilir. Zaman sapmasından dolayı birisi ile kontack kurmaya çalışıyor.
    Yalnız hani lock diğerlerinin beklediği kişi idi ya babsını öldürmesi gerekiyordu yapamayınca beklediğimiz kişisen değilsin dediler.
    Jakop'u görebilen tek kişi lock değil, hugo görüyor.
    Aslında hugo'nun yıllarca gördüğü hayalet jakop idi bence. Jacop her kılığa giriyor.
    Çok ama çok heyecanlı artık bölümler.
    Varya şu senaryo yazarlarını bulursam alınlarından öpeceğim.
    Hayatımda ilk defa beni şaşırtan bir filme rastladım.
    Bu ne zeka böyle .
    Dizinin öyle açıklamaları oluyor ki abuk sabuk havada kalan bir ayrıntı bırakmıyorlar.
    Herşeyi topalayarak devam ediyorlşar.

Mucizebebek yazdı:

Sawyer kurtulsunda gerisi boş

şahende beni vuracaksın biliyorum

who is jacop??

medip yazdı:
    NU®AY yazdı:
    Bence onlar bu teorileri okuyor sonrada hiç düsünülmeyen birsey yazıyorlar
    Baksan her bölüm bizi sasırtıyor.......
    Kesinlikle, bir şeyler yapıyorlar sonra bir şey bulur toparlarız diyorlar, bize de kafayı yemek kalıyor

Daha sonunun ne olacağına karar vermiş değillerdir.

O yüzden bu bu sebeple ve böyle olacak diye kendimizi kasmaya hiç gerek yok, onlar da daha karar vermediler çünkü.
    Dizinin sonu herbirşeyi belliymiş arkadaşlar.
    Yani final filan belli.
    Öyle okumuştum ben.

Her bölümde geçmişi aydınlatacaklarmış , cevapsız hiçbirşey kalmayacakmış.
    Kendileri sonradan senaryo yazmıyorlarmış.
    Baştan sona tüm bölümler yazılmış haberiniz ola yani.

medip yazdı:
    şahende beni vuracaksın biliyorum

who is jacop??
    Kız meriç kız meriç.
    İnanamıyorum sana.
    Jakoop ben'in emirleri aldığı varlık.
    İnsan diyemiyorum herbirtürlü kılığa girebiliyor çünki.

Hani lock'u bir klübeye götürmüştü ben klübede jakop ile tanıştıracaktı , lock burada kimse yok diye çıkarken birisi yardım et bana dedi, lock ne dedin diye döndü ben'e. Ben tırstı hani lock jacobu duyabiliyordu çnüki ben'in yerini almaya adaydı ve klübeden çıkınca lock'u vurdu hatırladın mı o bölümü.
    Jacop'u sadece ben duyabiliyor emirleri ondan alıyor.
    Fakat lock'da duyabiliyor, işin garibi asıl hurley görüp de duyuyormuş, 4. sezonun ilk bölümünde hurley gördü klübeyi hatırladın mı.

Ben o kara duman'ın jakop olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum ne çıkar.

ha ha tamam yaa..
    o kulübe, o kulübe miymiş... bend e ne var o kulubede o kadar arayıp duruyorlar diyorum..

ama hugo sadece kulubeyi gördü..

bir de chralie ile ilgili saptaman da çok yerinde gibi, zaman sapması ile kendine her iki tarafta da tutunacak bir kişi bulmaya çalışıyor olabilir tekrar ortaya çıkabilmek için. süpersin yaa...
    dur akşama eime de anlatayım, ama senden duyduğumu söylemem, bir kere dah ahayran kalsın karısına

medip yazdı:
    ha ha tamam yaa..
    o kulübe, o kulübe miymiş... bend e ne var o kulubede o kadar arayıp duruyorlar diyorum..

ama hugo sadece kulubeyi gördü..

bir de chralie ile ilgili saptaman da çok yerinde gibi, zaman sapması ile kendine her iki tarafta da tutunacak bir kişi bulmaya çalışıyor olabilir tekrar ortaya çıkabilmek için. süpersin yaa...
    dur akşama eime de anlatayım, ama senden duyduğumu söylemem, bir kere dah ahayran kalsın karısına
    Bu hayranlık dizinin ilerleyen bölümünde ortaya attığımız tez çürüyene kadar devam eder artık.

Hadi iyisin iyi 2010 yılına kadar yolumuz var.

Hatırlayın arkadaşlar Desmond Charlie 'ye ne demişti.
    Ölürsen Claire ve bebeği helikoptere binip kurtulacaklar.
    Şimdi Kate deki bebek Claire ın bebeği ise Charlie ölmedi.
    Charlie öldü ise o bebek Claire 'n bebeği değil.........Bence.....

Kızlar şimdiye kadar yazdıklarınızı okudum da benim acilen bitirmem lazım 3. sezonu anladım.. Tüylerim diken diken oldu heyecandan.. Neler oluyor öyle ? Acilen yetişmem lazım sizlere...

Bu gece kesin sabahlıycam ve 3. sezon bitecek söz veriyorum..

Yarın da Dilara okula ben 4. sezonu izlemeye başlamaya...

Lütfen, 3 sezonun tamamını izlemeyenler buraları okumasın

Şahende, lütfen, başlığı değiştirir misin?
    LOST ÇETESİ, DİKKAT! ÇOK FAZLA SPOILER İÇERİYOR!!
    olsun