57. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 747555657585967107157557 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 561 ile 570 arasındakiler gösteriliyor.

Re: LOST' cular toplaşın konuşmamız lazım

Nartaneleri yazdı:
    sahende yazdı:
    atlantik 6'lısını ben çözdüm çözdüm .
    Söyliyim miiiiii.
    Hatta birçok şeyi daha çözdüm arkadaşlar özellikle de charli'nin durumunu çözdüm. Öldü mü ölmedi mi biliyorum .
    Açıklayayım mı hııı.

Boguldu o boguldu Sahende ben simdi birinci sezondan ikinci sezondan kare kare izledim yani tüm bölümleri izleyemedim tabi cok karisik bir dizi cok güzel büyülendim sanki ama cözmek icin biraz ugrastiracak beni ama izliyorum yani ay yazik sawyeri cok dövdüler kate ile ikisini kafese kapatiyorlar hani birde kate ikizler burcuymus onuda ögrendim ayni benim gibim hehe
    Nayyn günseli boğulmadı nayn

Şimdi sen filmi baştan sona doğru izleseydin ne demek istediğimi anlardın.

Bir de ne demek istediğimi 5. bölümü izledikten sonra 1. bölümü tekrar izleyenler çok iyi anlayacaktır.

Atlama yıl atlama tarih atlama.
    Radyasyona maruz kalanlar diyorum arkadaşlar söyletmen beni eyletmen beni radyasyon diyorum huuu.
    Kim vardı radyasyona maruz kalan jhatırlayalım mı.
    Desmond,charlie,john locke, ve bay eko . Eko mefta oldu (farzedelim öyle oldu ondan bile şüphelenmeye başladım hortlar gelir yarın birgün diye).
    Hani şifrenin girilmediği esnada kapaktaki kişilerden bahsediyorum.

5. bölümü izleyiniz lütfen ne dediğimi de anlayacaksınız.

günaydın,

atlantik 6'lısı da neydi yahu, aklında neler tutuyorsun Şahende, ben unutuyorum çoğunu
    Charlie ile ilgili tespitin nedir, ben açıkçası pek takmıyorum onu hele ölmesi ile ilgili tespitler beni hep mutlu etmişti ne kadar kötüyüm, ama ne yapayım sevemedim bir türlü...

1.bölümü izleyin derken 4.sezonun 1. bölümü mü, yoksa 1.sezonun ilk bölümü mü?

medip yazdı:
    günaydın,

atlantik 6'lısı da neydi yahu, aklında neler tutuyorsun Şahende, ben unutuyorum çoğunu
    Charlie ile ilgili tespitin nedir, ben açıkçası pek takmıyorum onu hele ölmesi ile ilgili tespitler beni hep mutlu etmişti ne kadar kötüyüm, ama ne yapayım sevemedim bir türlü...
    4. sezonun 1. bölümünü tekrar izledim dün digitürk'ten.
    normalde de 5. bölüme kadar izlediğimden ileriki bölümleri biliyorum ya.
    4.1 bölümde konuşulanları tekrar dinlediğinde bağlantı hemen kuruluyor zaten.
    Charlie ölmüyor eminim.
    Yani inşallah, ben çok sevdim charlie'yi.
    Atlantik 6 sı diyorlar ya kendilerine adadan kurtulanlar.
    1. jack
    2. ben,
    3. sayid,
    4. hugo,
    5. kate
    6. cı ise söyliyim mi kilit kişi bu çünki.

6 kişi kurtuldu denmiş herkese diğerleri kalmış adada.
    Malesef sawyer'da adada canımcım.
    6. kişi bir bebecik tahmin edin kimin bebeciği.

ben kızın okuluna kadar gidiyorum.
    Döndüğümde teorilerinizi göreyim burda.
    diğer çeteye madara etmeyin beni.

claire'in bebeği tabi ki, 4. bölümün sonunda kate'in kucağındaydı

demiştim ya ben asıl 4. bölümün sonunda olanlarla meraklandım ama araya desmont'un hikeyesi girdi 5. bölümde diye.

sahende yazdı:
    medip yazdı:
    günaydın,

4. sezonun 1. bölümünü tekrar izledim dün digitürk'ten.
    normalde de 5. bölüme kadar izlediğimden ileriki bölümleri biliyorum ya.
    4.1 bölümde konuşulanları tekrar dinlediğinde bağlantı hemen kuruluyor zaten.
    Charlie ölmüyor eminim.
    Yani inşallah, ben çok sevdim charlie'yi.
    Atlantik 6 sı diyorlar ya kendilerine adadan kurtulanlar.
    1. jack
    2. ben,
    3. sayid,
    4. hugo,
    5. kate
    6. cı ise söyliyim mi kilit kişi bu çünki.

6 kişi kurtuldu denmiş herkese diğerleri kalmış adada.
    Malesef sawyer'da adada canımcım.
    6. kişi bir bebecik tahmin edin kimin bebeciği.
    Şahende Altantik 6'sı'nın içinde BEN olamaz!
    Sayid golf oynarken adama "815'den kurtulan 6 kişiden biriyim diyor" Yani BEN 815 de yolcu olmadığına göre, 815den kurtulan 6 kişinin arasında olması imkansız!

O bebecik Claire'nin bebeği

8. Re: LOST' cular toplaşın konuşmamız lazım

ben geldim

dün ilk bölümü izledim, bugün 2. ve 3. izlemeyi düsünüyorum.
    simdi alisverise gidiyorum, gelir gelmez gececegim yine pc basina, o pilotu öldüren sey neydi yaa, dinozor falanmi yada gozilla cok merak ettim devamini.

Mucizebebek yazdı:

Şahende Altantik 6'sı'nın içinde BEN olamaz!
    Sayid golf oynarken adama "815'den kurtulan 6 kişiden biriyim diyor" Yani BEN 815 de yolcu olmadığına göre, 815den kurtulan 6 kişinin arasında olması imkansız!

O bebecik Claire'nin bebeği
    Çok doğru bir tespit, Ben o gruba dahil değildir... dur bi düşünelim kim olabilir. Açıkçası benim hiç aklıma gelmemişti nedir bu atlantis 6'lısı diye sorgulamak.

Zey.neP yazdı:
    ben geldim

dün ilk bölümü izledim, bugün 2. ve 3. izlemeyi düsünüyorum.
    simdi alisverise gidiyorum, gelir gelmez gececegim yine pc basina, o pilotu öldüren sey neydi yaa, dinozor falanmi yada gozilla cok merak ettim devamini.
    ooooooo dur daha neleri merak edeceksin
    biz hala merak ediyoruz birçok şeyi