48. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 3846474849505898148548 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 471 ile 480 arasındakiler gösteriliyor.

Re: LOST' cular toplaşın konuşmamız lazım

Beni Hugo olaraktan kabul ettiniz mi acep Baktım dizideki tüm bayyan roller kapılmış 4 sezon5. bölüm dahil izlemiş sağdık bir izleyici olarak ben de olmalıyım yerli lost pardon dost ta.

Karma daki yiyecek depolarının başına koyun beni.Çok adeletli dağıtım yaparım emin olun Çok da zenginim zate milyon dolarlarım var adaya maddi yardımda bulunurum,karmayı kalkındırırız

pinor yazdı:
    Beni Hugo olaraktan kabul ettiniz mi acep Baktım dizideki tüm bayyan roller kapılmış 4 sezon5. bölüm dahil izlemiş sağdık bir izleyici olarak ben de olmalıyım yerli lost pardon dost ta.

Karma daki yiyecek depolarının başına koyun beni.Çok adeletli dağıtım yaparım emin olun Çok da zenginim zate milyon dolarlarım var adaya maddi yardımda bulunurum,karmayı kalkındırırız
    Tabi ki kabul ettik, (senden başka talebi olmadı ki )
    Ne demek arkadaşım tüm yiyecekler senin.
    Ama gizleyip kendin yemeyeceksin tamam mı.

medip yazdı:
    Nartaneleri yazdı:
    olsun ben yinede Clair olmak istiyorum cok tatli cünkü
    iyidir, hoştur, ama google'da görsellerde 'lost claire' yazıp bak bakalım ilk sayfadaki resimlerine
    Bir de soyunmam öpüşmem diyorlar di mi meriçciğim.
    Ben resmi gördüm

sahende yazdı:
    pinor yazdı:

:roll: bilmem ki becerebilirmiyim.ÇİKOLATALAR İÇİN SÖZ VEREMEM

pinor yazdı:
    sahende yazdı:
    pinor yazdı:

vallahi karar senin önünde kocaman bir örnek var HURLEY ,
    ister saklar saklar yersin istersen fırsattan istifade eder diyet yaparsın.
    Bak hurley'e hiç kilo verbildi mi çikolataları götürmekten.

sahende yazdı:
    pinor yazdı:
    sahende yazdı:
    pinor yazdı:

vallahi karar senin önünde kocaman bir örnek var HURLEY ,
    ister saklar saklar yersin istersen fırsattan istifade eder diyet yaparsın.
    Bak hurley'e hiç kilo verbildi mi çikolataları götürmekten.
    Ben çikolata diyeti yapsam söz bak başka hiçbişeye elimi sürmem

Hadi senaryoya devam, çok iyi gidiyor bizim dost adası

evet nerde kalmıştık tesizden duydukları aburjinlerin mesajını diğerlerine anlatmak için geri dönerler.
    Nedir bu böyle yaw 1910 yılında mesaj göndermiş adamlar o zamanda bu teknoloji kesin bu işin içinde uzaylılar var diye düşünürler.
    Uzaylılara inanların sayısı oldukça fazladır grupta.
    Mısır piramitlerinin yapımında yardımcı olan uzaylı dostlar neden aburjinlere yardım etmesin diye düşünürler.

Efenim neyse grup lideri şaho birazcık düşünmek ve bu arda da keşife devam etmek amacıyla ayrıcana arkadaşlarına ekmek götürmek derdi ile dolaşmaya başlar.

biraz ilerledikten sonra kocaman bir kapak görür üzerinde de karma yazıyordur kapağın, açmak için çok uğraşır ama bir türlü beceremez.
    Bu arada hava kararmaya başlamıştır , şaho der ki uzaylılar siz mi el attınız buralara eğer sizseniz bana bir işaret verin der. O an kapaktan bir ışık gökyüzüne doğru süzülür, içeride yaşam belirtisi vardır.
    Korkuya kapılarak koşmaya başlar ve birden birisi ile çarpışır zayıf uzun boylu (aburjin olmadığı kesin ) elinde silahı olan bir bayandır bu, isminin derya olduğunu söyler, şaho başlarına gelen olayı anlatır arkadşlarının yanına götürmek ister derya'yı ama derya birazcık kafayı sıyırmış gibidir gelmez şaho ile kaçar gider ormanın derinliklerine doğru.

Şaho gruba geri döner, ooo akşam yemeği hazırdır masada yok yoktur , hatta bugün adı geçen kete bile yapılmıştır , sibel sürekli helva yapıyim kete yapiyim diye tutturduğundan ve erzağın bitme korkusu olduğundan sibel'in elini ayağını bağlamak zorunda kalırlar.

Yemekler yenir keteler yenir üzerine afiyetle çaylar kahveler içilir.

sahende yazdı:
    evet nerde kalmıştık tesizden duydukları aburjinlerin mesajını diğerlerine anlatmak için geri dönerler.
    Nedir bu böyle yaw 1910 yılında mesaj göndermiş adamlar o zamanda bu teknoloji kesin bu işin içinde uzaylılar var diye düşünürler.
    Uzaylılara inanların sayısı oldukça fazladır grupta.
    Mısır piramitlerinin yapımında yardımcı olan uzaylı dostlar neden aburjinlere yardım etmesin diye düşünürler.

Efenim neyse grup lideri şaho birazcık düşünmek ve bu arda da keşife devam etmek amacıyla ayrıcana arkadaşlarına ekmek götürmek derdi ile dolaşmaya başlar.

biraz ilerledikten sonra kocaman bir kapak görür üzerinde de karma yazıyordur kapağın, açmak için çok uğraşır ama bir türlü beceremez.
    Bu arada hava kararmaya başlamıştır , şaho der ki uzaylılar siz mi el attınız buralara eğer sizseniz bana bir işaret verin der. O an kapaktan bir ışık gökyüzüne doğru süzülür, içeride yaşam belirtisi vardır.
    Korkuya kapılarak koşmaya başlar ve birden birisi ile çarpışır zayıf uzun boylu (aburjin olmadığı kesin ) elinde silahı olan bir bayandır bu, isminin derya olduğunu söyler, şaho başlarına gelen olayı anlatır arkadşlarının yanına götürmek ister derya'yı ama derya birazcık kafayı sıyırmış gibidir gelmez şaho ile kaçar gider ormanın derinliklerine doğru.

Şaho gruba geri döner, ooo akşam yemeği hazırdır masada yok yoktur , hatta bugün adı geçen kete bile yapılmıştır , sibel sürekli helva yapıyim kete yapiyim diye tutturduğundan ve erzağın bitme korkusu olduğundan sibel'in elini ayağını bağlamak zorunda kalırlar.

Yemekler yenir keteler yenir üzerine afiyetle çaylar kahveler içilir.
    Tabi herşey hazır bulaşık yıkama derdi yok birşey yok iş yok güç yok , sohbetler edilir dostluklar kuvvetlendirilir.
    Yine o güzel business class koltuklar yatak olur ve güzel bir uyku çekilir.

Sabah ilk iş şaho arkadaşlarına akşam ki kapağı anlatır , herkesi bir merak kaplar gidip bakalım açmaya çalışalım derler.
    Ekip yola koyulur uçakta buldukları kazma kürek herneyse tüm aletler alınır.
    Kapağın başına geçilir.Uzun çalışmalar sonunda kazma kürek darbeleri ile kapak açılır üzerinde kuru kafa işareti bulunan kapak bir kenara atılır.
    İçerisi karanlık olduğundan bir fener alayı eşliğinde yavaş ve dikkatli adımlarla merdivenlerinden inilir .
    Oda ne vivaldinin mevsimler albümü çalınmaktadır içeride , en azından medeni birileri var içeride diye düşünürler.

Tam odanın kapısı açıldığı esnada karşılarında silahlı bir adam görürler,
    yanlış anladınız kötü bir niyetimiz yok biz uçakzedeyiz diyilip sempatik davranılmaya çalışılsada adam kafayı yemiştir zaten ikna edilemez.
    Tam o esnada meriç ve gaye ben kate'im diyerek saç saça başbaşa havalandırma deliğinden adamın tepesine düşerler

geldim Sahocum

sahende yazdı:
    medip yazdı:
    Nartaneleri yazdı:
    olsun ben yinede Clair olmak istiyorum cok tatli cünkü
    iyidir, hoştur, ama google'da görsellerde 'lost claire' yazıp bak bakalım ilk sayfadaki resimlerine
    Bir de soyunmam öpüşmem diyorlar di mi meriçciğim.
    Ben resmi gördüm

mecbura kalirsam rol icabi :roll: