Korku filmi değil, masal elbette ama bir yaştan önce seyrettirmemekte fayda var.
Bizim kızla Yüzüklerin Efendisi filmini seyrettik, bir baktım toplamış kitapları, kendi kütüphanesine yerleştirmiş.
Harry Potter ' ı da alacağım.
Korku filmi değil, masal elbette ama bir yaştan önce seyrettirmemekte fayda var.
Bizim kızla Yüzüklerin Efendisi filmini seyrettik, bir baktım toplamış kitapları, kendi kütüphanesine yerleştirmiş.
Harry Potter ' ı da alacağım.
Deniz'le zümrüdüanka yoldaşlığını konuşuyoruz mesela. Bazen diyorum ki hayır öyle değil böyle. Hadi filmin o kısmını izleyelim diyor. Bir bakıyorum filmde yok. Hadiiii aç kitabı bul sayfasını anlat çocuğaladybug yazdı:
Kitaplari okumayanlarin filmleri sevmesi cok muhtemel degildir. Filmleri seyretmeden once bir zahmet kitaplari okuyun. Ne kadar cok sey kacirdiginizi ve degisiklikler yapildigini goreceksiniz.
bazen oğlumu anaokuluna kendim götürüyorum öğlenleri servis istemiyor biz tınğır mıngır giderken okulun ana giriş bahçe kapısı klitleniyor
ee napıcaz ya epey yol yürüyüp bitişikteki ilkokulun bahcesinden girip geçeceğiz yada buca stadyunundan girip protokol giriş kısmından geçip ince uzun koridor gibi bir yol okulun yan tarafından daracık bir girintiden gireceğiz hemen diyor anne harry potter geçidinden gecelim
tamam olur diyorum harry potter geçidinden okula giriyoruz kaçak olarak
otobüsü kaçırdım, geç kaldığım için özür dilerim.
106. sayfamızı kutluyayım bari bende
sizleri seviyorum zümrüdüanka yoldaşlarım
bizde seni seviyoruz sevgili görümcemZey.neP yazdı:
otobüsü kaçırdım, geç kaldığım için özür dilerim.
106. sayfamızı kutluyayım bari bende
sizleri seviyorum zümrüdüanka yoldaşlarım
hafta sonu kahvaltıya gelin çocukları özledik
hem barışırsınız harry le
artık bıktırdı bizi
al şu kocanı bizden
yollayın keratayı bana, ben çaresine bakarım.bizde seni seviyoruz sevgili görümcem
hafta sonu kahvaltıya gelin çocukları özledik
hem barışırsınız harry le
artık bıktırdı bizi
al şu kocanı bizden
çocuklarıda hafta sonu sizde bırakmayı düşünüyorum.
Rose yi, Hugo yu, Dayılarnı ve seni özlemişler
Ben de bu çeteye dahil olucam ama , aksilikler yüzünden hala son filmi seyredemedim iyi mi.
En kısa zamanda aranızdayım ,beni özleyin anacığım
bekliyoruz anacım ,sahende yazdı:
Ben de bu çeteye dahil olucam ama , aksilikler yüzünden hala son filmi seyredemedim iyi mi.
bizde sana, sen gelene kadar bir rol düşünelim bari
Barış görüşmeleri başlayacak diyorsun.Zey.neP yazdı:
yollayın keratayı bana, ben çaresine bakarım.
çocuklarıda hafta sonu sizde bırakmayı düşünüyorum.
Rose yi, Hugo yu, Dayılarnı ve seni özlemişler
Biliyorsun Ginny ben yaşlı bir kadınım. Bana gönder birini de mesela Albus'u bana yardım etsin
son filmi izlemedin mi (böğüre böğüre ağlama ikonu)sahende yazdı: