nasıl memnunmusunuz
samsung D600 tavsiye edermisiniz
cep teliim imdat çığlıkları atıyorda
tavsiye edermisiniz samsung D600 ü
nasıl memnunmusunuz
samsung D600 tavsiye edermisiniz
cep teliim imdat çığlıkları atıyorda
tavsiye edermisiniz samsung D600 ü
Kesinlikle tavsiye ederim severek kullandığım tek telefonumdu du diyorum çünki değiştirmek zorunda kaldım Samsung L760 kullanıyorum ama severek değil.
D600'in fotoğraf çekme özelliği çok güzel yeni aldığımda 2 megapiksel ama d600'ün özelliği yok.Fotoğraf makinesi gibi kullanabilirsin.
peki mehtap
E250 mi D600 mü sence
yenı aldım samsung kullanımı cok zor bılmıyırum bana zor geldı nokıa uzun yıllar kullandım cok rahat tı buna alısamadım bır turlu zor yanı kullanımından memnun degılım
yenı aldım samsung kullanımı cok zor bılmıyırum bana zor geldı nokıa uzun yıllar kullandım cok rahat tı buna alısamadım bır turlu zor yanı kullanımından memnun degılım
Ben samsung U 700 kullanıyorum.
ilk başlarda zorlanmıstım ama sonra o kadar alıstım ki ,geçende arkadasın bebeği telefonumu pencereden attı aşağıya..tekrar tlf almak zorunda kaldım..yine aynısını aldım
ben memnunum şimdilik ...Biraz kullanayım..Sıkılırsam nokia N95 almayı düşünüyorum ....sırf şu navigasyon olayı icin .
Sibel'cim bende samsung D 500 vardı ilk çıktığında almıştım 3 senedir kullanıyorum tık demedi kullanımıda kolay ben çok beğenerek almıştım samsung tavsiye ederim ama dediğin modeli bilmiyorum.
Bugünde eşim bana sony ericson K7 900i almış bende birazdan kurcalıcam öğrenmeye çalışcam
Eğer nokia'ya alışıksan samsung menüsü biraz karışık gelebilir ama eşim kullanıo 2 yıldır,çokta memnun..
zuzum sorsana bi eşine ne derece memnuntugbanaz yazdı:
Eğer nokia'ya alışıksan samsung menüsü biraz karışık gelebilir ama eşim kullanıo 2 yıldır,çokta memnun..
çoktan kastı nedir
mesela radyosu yok
demek seninkine baktıım çok tuzlu yaw kalsın
nokia ya alışkınım ama sevmiyoom ben nokia yı
bunun kızağı hoşuma gitti
birde E250 var oda estetik güzel duruoor
telefoncu tanıdık
ikisinide verdi eve al hangisi içine sinerse onu alırsın dedii
ikiside duruoor simdi
ama ben ne yapcamm
yüzük arayacam simdiii
siz ne yapcaksınızz
yüzük için dua edip
telefon için fikir vereceksiniz taammmı
Ben kullanmistim D600 1,5 sene once almistim.. Cok da memnundum.. Amerikaya gelirken burda kullanamayacagim icin anneme birakmistim gelirlen