YalanciAnjinsan yazdı:
Ben başladım okumaya 1.kitaptayım .Sahife
YalanciAnjinsan yazdı:
Anjinsan yazdı:
Azmin, hırsın, hızın gözlerimizi yaşarttı Hatice
Not: Bu arada imzan gözümüzden kaçmadı sanıyorsan yanılıyorsun, ben Müdür Yardımcısı, Gryiffindor Binası Başkanı, Şekil Değiştirme Dersi Öğretmeniyim bugüne bugün.
Ay ne çok ünvanım varmış benim, yığınla ünvan ama bir koca yok, Dambuldore'da gay çıktı
Anjinsan yazdı:
Not: Bu arada imzan gözümüzden kaçmadı sanıyorsan yanılıyorsun, ben Müdür Yardımcısı, Gryiffindor Binası Başkanı, Şekil Değiştirme Dersi Öğretmeniyim bugüne bugün.
Ay ne çok ünvanım varmış benim, yığınla ünvan ama bir koca yok, Dambuldore'da gay çıktı
Anjinsan yazdı:
YalanciAnjinsan yazdı:
Ay kaç kere yazdınız bea.Gözüme soka soka :P
Bu da heri poter'in bebekliği imiş
Ben doğurdum ben doğurdum
ay sasi olacam.. forum baya ilerlemis. hemen ama demeden gecemedim... Luna Hufflepuff degil Ravenclaw.. Dedim duzelteyim insanalr yanlis dusuncelere kapilmasinlar..harry_potter yazdı:
Hufflepuff olan bir de Luna Elif vardı aramızda değil mi? Gryfindor cesareti, Slyterin asaleti, Haufflepuff zekayı peki Redinclww neyi temsil ediyordu?
Doktorum civanım tam sana uygunu bulmuşsun zekayı temsil eder Hufflepuff binası sorumlusu
Memnun oldum Ben de Gryfindor binası sorumlusu Minerva
Hufflepuff olsam okulu birakirim ayol...
yerim ben onu pek güzelmişAnjinsan yazdı:
Bu da heri poter'in bebekliği imiş