Harry niye bu kadar ugrasiyorsun, Favorilerin arasina eklesene
Harry niye bu kadar ugrasiyorsun, Favorilerin arasina eklesene
bende her seferinde kullanıcı bilgilerinden eski cvp verdiğim forumlardan seciyorum acıyorumharry_potter yazdı:
Bu forum geri gidince bulamıyordum bir türlü. Sonunda yolunu buldum. google da yazıyorum forumun adını hemen en üstte bitiveriyor.
Yukarıya sabitlemeyen Yeşim Hanım duymuyor sesimizi ki. 66 sayfa bilmem kaçbin bakış, bilmem kaçyüz cevap yazılmış forum yukarı sabitlenmiyorsa hangi forum sabitlenecek ki.
Dünya çapında bir best-seller olan Harry Potter' ın yazarı, İspanyol günlük gazetesi El Pais' te cuma günü çıkan bir söyleşide eğer JK Rowling' in sihirli bir değneği olsaydı, Hillary Clinton ya da Barack Obama' yı Amerikan Başkan Koltuğu' na oturtacağını söyledi. Ayrıca Rowling Birleşik Devletler Britanya ve İspanya gibi ülkelerde uyguladığı yabancı politikanın olumsuz etkisi yüzünden Amerikan seçimlerini 'saplantı' haline getirdiğini belirtti.
'Obama ve Clinton' ın rakip olmasını acı buluyorum, çünkü ikisi de sıra dışı'
Harry Potter' ın kendi kahramanı olduğu sorulduğundaysa Rowling gerçek hayattaki kahramanın Robert Kennedy olduğunu belirtti.
Halk tarafından tanınan bir insan olmayı sevmediğini dile getiren Rowling bir yazarın hayatının yalnız olmasını tercih ettiğini söyledi.
Yazar kitaplarındaki ölüm temasını anlatırken 'Hayatta ne yapıyorsak ölümü reddetmeye teşebbüsdür.' sözlerini kullandı.
Rowling röportajını şu sözlerle bitirdi. 'Din konusunda çok gerginim; ancak aynı zamanda şüpheli yaklaşıyorum. Manevi duyguları yoğun bir bölgede yaşıyorum ve ruhun kalıcılığına inanıyorum.'
Neden Hillary'i başkan koltuğuna oturtuyor ki. Kadın Ermeni lobisinde. Yani yabancıyı istemeyenler tarafında. Allahım bu kadın kendisiyle o kadar çelişiyor ki iyi ki tanışmıyorum diyesim geliyor.
Dün akşam dvdde Sırlar Odası'nın ek cdsini izliyoruz. Orada Rowling ve senaryo yazarı (sanırım Streve idi adı) yanyana oturuyorlar. Rowling'e soruyor sunucu "Steve'i nasıl buluyorsun?" Rowling'in cevabı "ah gördüm ve işte Amerikalı dedim"
Butün söyleşi boyunca da ırkçılık hakkında atıp tuttu.
Allahım dedim bu kadın şaşırmış dengelerini.
Birkaç şey söyleyeceğim size
Birincisi Sırlar Odası'nı ilk defa dün akşam izlemiş bulunuyorum, yüzüme vurmayın yetericne utanıyorum zaten. Hele ki Minerva'nın en çok olduğu film olmasına rağmen.
İkincisi Snape'e neden Mr Voice dendiğini dün akşam anladım. Ek cd de profösörlerin konuşması ingilizce idi türkçe alt yazı vardı. Deniz elinde oyuncakla oynuyordu bakmıyordu ekrana. Snape konuşmaya başlayınca bir anda oyuncağını bırakıp ekrana döndü baktı "anne bu adamın ne kadar ilginç sesi var böyle"
Gerçekten ben bu kadar güzel bir ses nadirdir duymuşumdur konuşma olarak.
Simdi sen soyleyince bir anda Snape'in sesi cinladigi kulagimda...İkincisi Snape'e neden Mr Voice dendiğini dün akşam anladım. Ek cd de profösörlerin konuşması ingilizce idi türkçe alt yazı vardı. Deniz elinde oyuncakla oynuyordu bakmıyordu ekrana. Snape konuşmaya başlayınca bir anda oyuncağını bırakıp ekrana döndü baktı "anne bu adamın ne kadar ilginç sesi var böyle"
Gerçekten ben bu kadar güzel bir ses nadirdir duymuşumdur konuşma olarak.
Yarin Emre evde, biz oturup Harry Potter gunu yapalim oglumu. Tum filmlerini arka arkaya seyredelim. Hatta ben bu aksam Emre'ye yine kitabini vereyim okusun. Nerede diye soruyordu. Hain anne ben, okumak icin almistim cocugun kutuphanesinden ve bir daha yerine koymadim
Aaa, sasirmis hakikaten.harry_potter yazdı:
Neden Hillary'i başkan koltuğuna oturtuyor ki. Kadın Ermeni lobisinde. Yani yabancıyı istemeyenler tarafında. Allahım bu kadın kendisiyle o kadar çelişiyor ki iyi ki tanışmıyorum diyesim geliyor.
Dün akşam dvdde Sırlar Odası'nın ek cdsini izliyoruz. Orada Rowling ve senaryo yazarı (sanırım Streve idi adı) yanyana oturuyorlar. Rowling'e soruyor sunucu "Steve'i nasıl buluyorsun?" Rowling'in cevabı "ah gördüm ve işte Amerikalı dedim"
Butün söyleşi boyunca da ırkçılık hakkında atıp tuttu.
Allahım dedim bu kadın şaşırmış dengelerini.
Bu sekilde, sanatcilarin politika, milletler, ulkeler hakkinda atip tutmasina uyuz oluyorum. Kardesim, kitabini yaz, sarkini soyle, filmini cek, tamam. Ben senin dusuncelerini bilmek zorunda miyim?
Ha bir de, J.K. Hanim kitaplarindan en cok geliri buradan sagladigini unutmus galiba.
Snape'in sesi hakikaten guzel. Karizmatik adam. Mevhibeeee.
bende cd aldığımız yere söyledim bazı eksiklerim vardı tüm cd leri ayarlayacak bana
Son kitabin film cekimleri 2009 Subat ayinda baslayacakmis kankiler.
Iki film yapilip yapilmayacagi henuz kesin degil, dusunuluyormus.
Ay insallah soyle uzuuuuun birsey veya ikisey yaparlar.