Tanistiriyim evimizin maskotudur kendisi.
Inanilmaz uyumlu bir cocuk oldu, cok guzel ve keyifli vakit geciriyoruz oglumla.
Yalniz disari ciktigimiz zaman ipi kopmus dana gibi kimseyi tanimiyor, dort nala kosturuyoruz
Inanilmaz uyumlu bir cocuk oldu, cok guzel ve keyifli vakit geciriyoruz oglumla.
Yalniz disari ciktigimiz zaman ipi kopmus dana gibi kimseyi tanimiyor, dort nala kosturuyoruz
Çok şeker yafff bir öpücük alabilirmiyimAysima-Yasemin yazdı:
Yasemin'cim bayılıyorum ben senin maskotuna Ya bu nasıl bir yakışıklılık böyle.Maşşalllh yaa çok güzel ,o dudakları tam yemelikk
Maşallah, akıllı oğluma benim! Sanki daha dündü, kendisine ad arıyorduk...
Ablası da, Yasin de çok tatlılar...
NASIL BÜYÜMÜŞLER !! MAŞALLAH YASEMİNCİĞİM.
TAM SEVMELİK OLMUŞ.
Allahım Allahım daha dün bebekti bu yaaMaaşallah Yasin'e annesi çok şeker bişi olmuş yahu
Sorma Kubra.RüyA yazdı:
Maşallah, akıllı oğluma benim! Sanki daha dündü, kendisine ad arıyorduk...
Ablası da, Yasin de çok tatlılar...
Sancilarim baslamis biz hala bir isme karar verememisiz senin gonderdigin listelerde son bir umutla isim ariyordum.
Aksam aksam nostalji yaptim.
allah bagıslasın cok tatlıya
Zekiye teyzesi buyur ama bir opucuk lutfen fazlasi olmasin.
Senin o piyano basindaki bucurlere ne demeli pur dikkat piyanoya kitlenmisler.sevincnaz yazdı:
Yasemin'cim bayılıyorum ben senin maskotuna Ya bu nasıl bir yakışıklılık böyle.Maşşalllh yaa çok güzel ,o dudakları tam yemelikk