ladybug yazdı:
Dogru demis. Yalan mi?Smryna yazdı:
Ay bu kadın (gıcığım ya yazarına) bu seriyi bitirmek kocamdan ayrılmaktan daha zordu demiş, iyi mi?
İtinayla forum sulandırılır.
ladybug yazdı:
Dogru demis. Yalan mi?Smryna yazdı:
Ay bu kadın (gıcığım ya yazarına) bu seriyi bitirmek kocamdan ayrılmaktan daha zordu demiş, iyi mi?
İtinayla forum sulandırılır.
600 cevap yazılmış 61 sayfa olmuş fakat ciddi bir yazı bulamadım Türkân.
Forumun kendisi sulu sepken, senin dökeceğin su anca çiçek açmasına sebep olur.
Siz ikiniz de zamanında öğrencilerim değil miydiniz? Kedi kılığına girip yanınızda dolaşmasam neler döndüğünü anlayamayacaktımSerendipity yazdı:
Lily, yok seni de kovalamayacagim. Nasilsa bir anlamda kader arkadasiyiz, ogullarimiz icin savasiyoruz, di mi?
Gel biraz da ben seni seveyim, nihahaha!(Bunu ablam Bellatrix yazdi Lilycim).
İmza: Minerva
Dogru dediniz hocam. (Narcissa)harry_potter yazdı:
Siz ikiniz de zamanında öğrencilerim değil miydiniz? Kedi kılığına girip yanınızda dolaşmasam neler döndüğünü anlayamayacaktımSerendipity yazdı:
Lily, yok seni de kovalamayacagim. Nasilsa bir anlamda kader arkadasiyiz, ogullarimiz icin savasiyoruz, di mi?
Gel biraz da ben seni seveyim, nihahaha!(Bunu ablam Bellatrix yazdi Lilycim).
İmza: Minerva
Ben anlamam, dagitirim. (Bellatrix)
Bugun burada TV'ye Prof. Sprout cikti.
Pek tatli bir hatunmus. Ingiltere de unlu bir aktris ve bir de lesbiyen.
Ne diyor bizim filmler hakkında da birşey dedi mi? İnanır mısınız İngiltere gazetesi dailymail e üye oldum, hergün bana mail geliyor, içinde bizim filmler ya da kitaplarla ilgili birşey çıktı mı size haber vereyim diyeladybug yazdı:
İmza= ingilizce bilmemesine rağmen çete üyeleri için ingiliz gazeteleriyle cebelleşen minerva
Sprout'u Emma Thompson oynamamis miydi, Mevhibe? Degilse, e, o kimi oynamisti? Sise dibi gozlukleri olan kimdi?ladybug yazdı:
O konuda konusmadilar malesef. Engelli bir annesi varmis ona bakmis senelerce. Onlardan konustular cogunlukla.harry_potter yazdı:
Ne diyor bizim filmler hakkında da birşey dedi mi? İnanır mısınız İngiltere gazetesi dailymail e üye oldum, hergün bana mail geliyor, içinde bizim filmler ya da kitaplarla ilgili birşey çıktı mı size haber vereyim diyeladybug yazdı:
İmza= ingilizce bilmemesine rağmen çete üyeleri için ingiliz gazeteleriyle cebelleşen minerva
Baska bir roportajini buldum yine burada. Onu dinleyecegim daha sonra.
Hayir Sprout Herbology hocasi.Serendipity yazdı:
Sprout'u Emma Thompson oynamamis miydi, Mevhibe? Degilse, e, o kimi oynamisti? Sise dibi gozlukleri olan kimdi?ladybug yazdı:
Emma Thompson, Sybil Trelawney'i oynadi.
Bu Sprout.
Bu Trelawney
bak çok merak ettim su valdemortuEb®u yazdı:
Bu arada ben Voldemort icin en uygun adayi buldum. Ama ne yazik ki sitemize uye degil. Ayrica adini burada yazarsam, bana yazik olabilir yarin oburgun.