göbek düşmesi diye birşey duyan varmı
hamileliği engelliyormuş bir nevi göbek fıtığıda denebiliyormuş
göbek fıtığı diye bişey var ama doktorlar göbek düşmesi diye bişey olduğunu kabul etmiyorlar.
valla ben duydum ööle bişey ama nasıl olur nasıl tedavi edilir sakıncaları var mı bilmiyorum ama eski kocakarı yöntemleriyle tedavi edildiğini duymuştum tabi tıbben bir tedavi yötemi vardır muhakkak ama ben ööle bişey anımsıyorum
öncelikle hoş geldin aramıza bırak duymayı böyle birşeye tanık bile oldum arkadaşımın göbeğinde ağrı vardı ve bana göbeğini düştüğünü toplatması gerektiğini söyleyince hayretle bakaşım geliyor aklıma göbeğine bildğimiz tahta kefgiri dik şekilde tutup ip ve kalemle çevirip bir sabun yardımıyla göbeği bulup göbek deliğine getirdilerCANIM4321 yazdı:
benim bildigim
gobek dusmesi = fitik...hamilelik baglantisini bilemiyorum.
teşekkürler
halk arasında çok duydum göbeği düşmüş yeleştirelim falan,işte yatırıyolar,ayaklarını ellerine değdiriyolar falan.ama hamileliğe engeli olduğunu hiç sanmıyorum,bence doktora danışın,vücudunuzu da kendinizi de yorup zedelemeyin...gebeliğe etki eden diğer şeylerin de çözümü var artık,çözüm hastanelerde...CANIM4321 yazdı:
duydum ama hakkında bilgim yok.
[quote]
ozanege yazdı:
valla ben duydum ööle bişey ama nasıl olur nasıl tedavi edilir sakıncaları var mı bilmiyorum ama eski kocakarı yöntemleriyle tedavi edildiğini duymuştum tabi tıbben bir tedavi yötemi vardır .evt bir arkadaşım çok sık yer degiştirirdi göbegi agır kaldırdıgı zamn hemen kayardı.ve tülbenti dügüm yapar oanlamı bastırılardı ne tam bilemiyorum yani evt koca karı yöntemleriyle hallediliyordu..bu arada annesi ben bu oglişin resmini her gördügümde yiyesim geliyor onu maşşlah çok çok tatlı yiycem onu bennnnnnnnnnnnnnnnn.
Valla ben göbek düşmesi değilde göbek kaçması diye biliyorum. Erkek kardeşimin devamlı kaçar valla onların yalancısıyım. Annemde o kaçan göbeği hani kupa çekilir ya annem öle yapar ama bardakla değil konserve kavanozu ile. Artık gerçekten göbek kaçtıda annem yerine getiryormu bilmiyorum. Ama erkek kardeşim işe yaradığını söylüyor.