Gerçekten ya, kahkahalarımız başka şehirlerden duyulurdu, kesin 8. kitaba başlayalım Rowling dava açsın bize. Yoksa hayallerimiz gerçek olamayacakSeL@y yazdı:
Herkeste bi ucta yahu,ne guzel harry potter geceleri duzenlerdik azicik yakin olsaydik
Gerçekten ya, kahkahalarımız başka şehirlerden duyulurdu, kesin 8. kitaba başlayalım Rowling dava açsın bize. Yoksa hayallerimiz gerçek olamayacakSeL@y yazdı:
Herkeste bi ucta yahu,ne guzel harry potter geceleri duzenlerdik azicik yakin olsaydik
Lily'niz 15 Aralik 2008 de orada.harry_potter yazdı:
Hepiniz gelin bulusalim.
Yapalim bir Harry Potter gecesi.
Nasıl ya nasıl, gerçek deyin, geçer mi koca bir yıl offffffff ofladybug yazdı:
Lily'niz 15 Aralik 2008 de orada.
Hepiniz gelin bulusalim.
Gercek valla. Bir aksilik olmazsa geliyoruz.harry_potter yazdı:
Nasıl ya nasıl, gerçek deyin, geçer mi koca bir yıl offffffff of
Ben gelene kadar herkes buraya bakip kendine sihirli degnek ( wand ) yapsin. Timam mi?
ozaman bu işe başlayalım tanışırız ve uzunca bir süre yüzyüze tartışma zamanımız olurharry_potter yazdı:
Yok bacım zengin paraya hiç doymuyor biz garibanlar azla mutlu oluyoruz, o yüzden hiç korkma tanışırız bizayben yazdı:
iyi fikir böylelikle tanışma ortamı doğar
ya rowling ben tazminat davasıyla uğrasamam allahından bulsunlar yada bir büyü yollansın adreslerine derse tanışamayızda (hani kadın paraya doymuşturya)
lily nere gelecek 15 aralıkta
ladybug yazdı:
Lily'niz 15 Aralik 2008 de orada.harry_potter yazdı:
Hepiniz gelin bulusalim.
Ayben geldigimiz de belki sana da ugrayabilirim kisa sureligine.ayben yazdı:
ozaman bu işe başlayalım tanışırız ve uzunca bir süre yüzyüze tartışma zamanımız olurharry_potter yazdı:
Yok bacım zengin paraya hiç doymuyor biz garibanlar azla mutlu oluyoruz, o yüzden hiç korkma tanışırız bizayben yazdı:
iyi fikir böylelikle tanışma ortamı doğar
ya rowling ben tazminat davasıyla uğrasamam allahından bulsunlar yada bir büyü yollansın adreslerine derse tanışamayızda (hani kadın paraya doymuşturya)
Cunku bir sure Aydin'da olacagiz. Kayinvalidem orada.
ay sen ciddimisinladybug yazdı:
Ayben geldigimiz de belki sana da ugrayabilirim kisa sureligine.
Cunku bir sure Aydin'da olacagiz. Kayinvalidem orada.
çok sevinirim inanki
off şimdiden 11 ay kadar beklemek zor gelecek
Düşünsene, Rowling bakıyor bizlerden para kazanamayacak, vazgeçiyor davadan. Diyorlar ki artık serbestsiniz çıkabilirsiniz.ayben yazdı:
ozaman bu işe başlayalım tanışırız ve uzunca bir süre yüzyüze tartışma zamanımız olur
Biz hararetli bir tartışmanın göbeyindeyiz. Bağırıyoruz gardiyana "ne rahatsız ediyorsun daha ikinci kitabı tartışıyoruz, kapat kapıyı alla alla"
vallahi yapılabilir benim aklıma yattı bu asa fikriladybug yazdı:
Gercek valla. Bir aksilik olmazsa geliyoruz.harry_potter yazdı:
Nasıl ya nasıl, gerçek deyin, geçer mi koca bir yıl offffffff of
Ben gelene kadar herkes buraya bakip kendine sihirli degnek ( wand ) yapsin. Timam mi?