Terbisyesiz yaptin beni sonundaSimya'ninAnnesi yazdı:
ayip ayip
Terbisyesiz yaptin beni sonundaSimya'ninAnnesi yazdı:
ayip ayip
Biz seni Snape'le baş göz edince James boşta kaldı değil mi Lillycimladybug yazdı:
Sana obur taraftan bir buyu yollarim Minerva gorursun gununu.harry_potter yazdı:
Hani aranızı bozmak gibi olmasın ama kesin
Unut artik Dumbledore'u, unut!
ayben yazdı:
ROON AŞŞKIIIMharry_potter yazdı:
ayben yazdı:
ron mu oda ne beni gavurlamı aldatıyon bakiiim
kız ayben nasıl seslendin ki sen kocana öyle sordu
"roooon! şu bulaşıkları yıka, ay pardon hayatım sana başkasının ismiyle seslendim" mi dedin
Eğer öyle yaptıysan topla bohçanı gel istanbula derim ben
Sen zorla kaşınmışsın
vurun kappeyiiiiharry_potter yazdı:
Biz seni Snape'le baş göz edince James boşta kaldı değil mi Lillycimladybug yazdı:
Sana obur taraftan bir buyu yollarim Minerva gorursun gununu.harry_potter yazdı:
Hani aranızı bozmak gibi olmasın ama kesin
Unut artik Dumbledore'u, unut!
James sizin olsun
Bu kadar zor durumda oldugunu soyleseydin coktan bosta oldugunu soylerdim James'in Minerva'cim canim benim
Bel altı vurdun ama benim kocam neredeyse birebir James'in kopyası o yüzden yaniiiiiiladybug yazdı:
James sizin olsun
Bu kadar zor durumda oldugunu soyleseydin coktan bosta oldugunu soylerdim James'in Minerva'cim canim benim
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/showbiz/showbiznews.html?in_article_id=511105&in_page_id=1 773&ito=1595
burada ne diyor arkadaşlar, kitapla ya da bizim üyesi bulunduğumuz zümrüdüanka yoldaşlığıyla mı ilgili acaba
Ceketinin ilginc oldugunu yazmis bir de oldul almis Harry Potter kitaplari sayesinde. Odulun adi " South Bank Awards ".
Aldigi odul de sanat dalinda ustun basari odulu.
Kırk yılın başında bir haber bulduk boş çıktıladybug yazdı:
Ceketinin ilginc oldugunu yazmis bir de oldul almis Harry Potter kitaplari sayesinde. Odulun adi " South Bank Awards ".
Aldigi odul de sanat dalinda ustun basari odulu.
Heh! simdi de kocayi James zannediyor!harry_potter yazdı:
Bel altı vurdun ama benim kocam neredeyse birebir James'in kopyası o yüzden yaniiiiiiladybug yazdı:
James sizin olsun
Arkadaslaaaaaar Burcin'i kaybettik tamamen bilginize...