Sevgili Ailem benim,
Bugun ben isteyken, annem bir kutu geldi dedi ama benim aklima ne kadar buyuk diye sormak gelmedi, Geligimde bir de baktim ki kocaman bir kutu. Icinden de hepinizin emeginin gectigi "SEVGI BATTANIYESI" cikti. Ne kadar guzel, ne kadar yumusak. Sevgili Kubra ne guzel bir araya getirmis... Bir de yanina corap ormus, kocaman bir cikolata, kizima bir kucuk ayicik koymus. Nasil mutlu oldum, nasil begendim anlatacak kelime bulamiyorum. Annem karti da okuyunca mutluluktan agladi...
Ben sizlere nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum; eminim soyleyecegim hic bir sey yeterli gelmeyecek. elleriniz dert gormesin, emegi gecen herkese cok tesekkur ederim.
sizler muhtesem insanlarsiniz, sizin gibi sadece kendini dusunmeyip cevresindeki insanlari dusunen duyarli insanlar oldugunu gordukce mutlu oluyorum. Beni hep sasirtmasini biliyorsunuz. Ben iyilesme yolunda ilerlerken sizlerin battaniyesi bana umut ve sevgi verecek.
Sizlere sIkI sIkI sariliyorum ve icten tesekkur ediyorum. Annem de tesekkurlerini ve sevgilerini yolluyor. Hepinizi cok seviyorum.