seviyorum iste....ladybug yazdı:
Ben onu coktan yedim bitirdim canim. Sana artiklar kaldi malesef.
Öldum gittim hala unutmadi. Sen bosuna gelin guvey olma. heh heh
muhim diil, onun kilcigiylan bile idare ederim ben.. ahh ah!!
seviyorum iste....ladybug yazdı:
Ben onu coktan yedim bitirdim canim. Sana artiklar kaldi malesef.
Öldum gittim hala unutmadi. Sen bosuna gelin guvey olma. heh heh
muhim diil, onun kilcigiylan bile idare ederim ben.. ahh ah!!
Gerçekten ya, kız kurusu kaldım onun yüzünden. Bekle o kadar ömür çürüt sonunda gay çıksınladybug yazdı:
Kiskanc Minerva. Gitti dag gibi Dumbledore onun icin boyle yapiyorsun biliyorum ben.
Allam allam (ellerimi böğrüme vuruyorum)
Bu arada Tonks Ebru gelecek "kim benim adamıma yan bakıyor" diyip yan yan bakacak göreceğim günümüharry_potter yazdı:
Ay alın Snape'inizi tepe tepe kullanın. Lupin'ininiz olmadığından böylelerine bakıyorsunuz
harry_potter yazdı:
Gerçekten ya, kız kurusu kaldım onun yüzünden. Bekle o kadar ömür çürüt sonunda gay çıksınladybug yazdı:
Kiskanc Minerva. Gitti dag gibi Dumbledore onun icin boyle yapiyorsun biliyorum ben.
Allam allam (ellerimi böğrüme vuruyorum)
bu acıklama biliyorsunuz en çok beni şok etti onun gibi bir büyücü olabilmek için kitaplardan kafamı kaldırmadım senelerce
Gerçekten ya, kız kurusu kaldım onun yüzünden. Bekle o kadar ömür çürüt sonunda gay çıksın
Allam allam (ellerimi böğrüme vuruyorum) [/quote]
ne komik ama, biz hep esimle
konusurduk. Minevrayla Dumbuldore
arasinda bisi varmi acaba diye...
bu sayede sorumuz da cevaplamis oldu..
Ya arkadaşlar
Bu da karısı ya da sevgilisi gibi birşeyi işte. Allah sahibine bağışlasın.
olmayan ingilizcemle anladığım kadarıyla bir kızları var
WB Dedikoduların Yanlış Olduğunu Söyledi
Tarih: 15.01.2008 20:05 |
Empire Magazin Warner Bros' un. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları filminin iki film halinde çekileceği hakkındaki dedikoduların yanlış olduğunu, bu konuda henüz bir karar alınmadığını söylediğini yazdı. Dergide yazılanlara gore, senaryo yazarı yine Steve Kloves olacak; ancak senaryoyu henüz oluşturmadı. Bu yüzden de henüz yedinci filmle ilgili bir karar alınmadı.
http://www.harrypottercafe.com/index.php?start_from=7&ucat=&archive=&subaction=&i d=&
Iki bolum guzel olmaz zaten dusundumde. Bolunur kitap. Yok uzun bir film yapsinlar en iyisi. Soyle 4-5 saat falan.harry_potter yazdı:
Empire Magazin Warner Bros' un. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları filminin iki film halinde çekileceği hakkındaki dedikoduların yanlış olduğunu, bu konuda henüz bir karar alınmadığını söylediğini yazdı. Dergide yazılanlara gore, senaryo yazarı yine Steve Kloves olacak; ancak senaryoyu henüz oluşturmadı. Bu yüzden de henüz yedinci filmle ilgili bir karar alınmadı.
http://www.harrypottercafe.com/index.php?start_from=7&ucat=&archive=&subaction=&i d=&
ya 4-5 saatlik bir filime hadi biz deliler dayanırda herkezin dayanacağını sanmamladybug yazdı:
Iki bolum guzel olmaz zaten dusundumde. Bolunur kitap. Yok uzun bir film yapsinlar en iyisi. Soyle 4-5 saat falan.harry_potter yazdı: