pardon minerva kılığına girdiğini unutmuşum tabi canım tavlasaydın keskem ama tercih dışıymışsın baksana
pardon minerva kılığına girdiğini unutmuşum tabi canım tavlasaydın keskem ama tercih dışıymışsın baksana
Ben bir de Pirates of The Caribbean ve Lord of The Rings manyagiyim. Bunu da biliyor muydunuz? Bayiliyorum bu filmlere de.
Captan Jack Sparrow(POTC), Will Turner, Gandalf, Legolas ve Faramir (LOTR) hastayim.
Lord of the rings'in ilk kitabini okudum. Tekrar okuyup digerlerine de devam etmeye niyetim var elimde ki kitaplar bir bitsin de hele.
Konu baska yerler gidicek ama Yuzuklerin Efendisinde tam bir Aragorn manyagiydim.ladybug yazdı:
Ben bir de Pirates of The Caribbean ve Lord of The Rings manyagiyim. Bunu da biliyor muydunuz? Bayiliyorum bu filmlere de.
Captan Jack Sparrow(POTC), Will Turner, Gandalf, Legolas ve Faramir (LOTR) hastayim.
Lord of the rings'in ilk kitabini okudum. Tekrar okuyup digerlerine de devam etmeye niyetim var elimde ki kitaplar bir bitsin de hele.
Dun itibariyle Aysima Harry Potter Gizli odayi bitirdi.
Kendisi de tam bir Harry Potter hayrani oldu. Napti etti agzimdan son kitaptan bolumler aldi. Hele ikizlerin bir tanesinin oldugunu duyunca cok uzuldu.
Bu arada kizima da guzel bir rol isteruk teyzeleri.
Allahtan Deniz'in rolü belli arkadaşlar hiç tartışmaya girmeyiz değil mi Albus Severus Potter
ben yüzüklerin efendisinin 2 kitabını 1999 da okumuştum çok hoşuma gitmişti
daha sonra filimleri cekildi filimlerine de baktım
Yuzuklerin Efendisi'nin ilk filmi ciktiginda kitabi okumus fanatikler olarak ilk gosterimde sinemada yer bulamamis,yalvar yakar en on siraya oturmustuk.
Gorebilmek icin gozumuzu tavana dikmemiz gerekse de soluksuz islemis,hatta arada yanimizda,her Legolas sahnesinde kikirdeyen tanimadigimiz kizlara donup yahu bi dursaniz da filmi ozumzesek diyek kizmistik
Bu arada Aysima'cim kim olsun,aramiza gelmis
Bu forum her foruma dönüşebilir, hatta dini, siyasi, yasak olan forumlara bile ama yüzüklerin efendisine dönüşemez kardeşeeeem
Anti yüzüklerin efendisiciyim
tamam 2 laf ettik aradaharry_potter yazdı:
Bu forum her foruma dönüşebilir, hatta dini, siyasi, yasak olan forumlara bile ama yüzüklerin efendisine dönüşemez kardeşeeeem
aynadan bahsediyordukya yukarda hani
o ayna harry nin sandıgına nasıl gelmişti
siryusun ayna parcası hani
Yazın arkadaşlarım ya sizden kıymetli miayben yazdı:
tamam 2 laf ettik aradaharry_potter yazdı:
aynadan bahsediyordukya yukarda hani
o ayna harry nin sandıgına nasıl gelmişti
siryusun ayna parcası hani