bence hiç takma boşver böyle insanlardan çook fakat oğluna anlat kadın bir daha ararsa göndermiyoruz kararımız kesin de
bence hiç takma boşver böyle insanlardan çook fakat oğluna anlat kadın bir daha ararsa göndermiyoruz kararımız kesin de
Biraz önce Tuğcan geldi.
Hoşbeş,bugün açıklanan yazılıları falan derken,sordum.
-Önümüzdeki hafta kartalkaya ya sınıfınızdan giden var mı?
-Yok galiba niye sordun.?
-Dönem bitti,yoruldunuz gitmek istermiydin?
-Arkadaşlarım da gitmiyor,sıkılırım istemem.Ama sömestr de arkadaşlarımla gezeceğim dimi..
-Tabiki.Programı önceden bildiğim zaman problem yok biliyorsun.
-Tuğcan geçen sene dershanede Ziver diye bir arkadaşın vardı,hani annesi ile falan tanışmıştık.O ne yapıyor görüşüyormusunuz..
-Nerden aklına geldi anne şimdi.
-Geldi oğlum işte,bu yıl hiç kız arkadaşlarından bahsetmiyorsun bana varsa yoksa Yiğit,Orkun,Dilovan
başka arkadaşın yokmu?
-Var bir sürü ama bizim grubumuz bu ,bu yıl hep birlikte takılıyoruz.Kızlar biraz aptal ,onları gruba almıyoruz.
-Tuğcan ne demek kızlar aptal:-x .Unutma annen de bir kız,sonra sonra son dershane sınavında Çağla nın 1. olduğunu unutma.
-Aman anne,sen ayrı...sonra Çağla kız sayılmaz o gıcık...
Biraz daha derslerden sohbet,şimdi duşa girdi...Birazdan kardeşi ile oynamaya ve biraz kek yemeğe inecek.
Yani oğlumun bu sene Ziverle bir ilgisi yok gözüküyor.
Annenin kendi gıcıklığı sanırım.
Aramayacağım.Ama hala şaşkınım,niye böyle bişi yapar ki bir insan.
TAbi ki arama Elif.Bence kızın annesi seni arayacak bak görürsün.Tuğcan'ı damadı belledi herhalde.Hem de içgüveyi.Töbe töbeee..elifgencer yazdı:
Biraz önce Tuğcan geldi.
Hoşbeş,bugün açıklanan yazılıları falan derken,sordum.
-Önümüzdeki hafta kartalkaya ya sınıfınızdan giden var mı?
-Yok galiba niye sordun.?
-Dönem bitti,yoruldunuz gitmek istermiydin?
-Arkadaşlarım da gitmiyor,sıkılırım istemem.Ama sömestr de arkadaşlarımla gezeceğim dimi..
-Tabiki.Programı önceden bildiğim zaman problem yok biliyorsun.
-Tuğcan geçen sene dershanede Ziver diye bir arkadaşın vardı,hani annesi ile falan tanışmıştık.O ne yapıyor görüşüyormusunuz..
-Nerden aklına geldi anne şimdi.
-Geldi oğlum işte,bu yıl hiç kız arkadaşlarından bahsetmiyorsun bana varsa yoksa Yiğit,Orkun,Dilovan
başka arkadaşın yokmu?
-Var bir sürü ama bizim grubumuz bu ,bu yıl hep birlikte takılıyoruz.Kızlar biraz aptal ,onları gruba almıyoruz.
-Tuğcan ne demek kızlar aptal:-x .Unutma annen de bir kız,sonra sonra son dershane sınavında Çağla nın 1. olduğunu unutma.
-Aman anne,sen ayrı...sonra Çağla kız sayılmaz o gıcık...
Biraz daha derslerden sohbet,şimdi duşa girdi...Birazdan kardeşi ile oynamaya ve biraz kek yemeğe inecek.
Yani oğlumun bu sene Ziverle bir ilgisi yok gözüküyor.
Annenin kendi gıcıklığı sanırım.
Aramayacağım.Ama hala şaşkınım,niye böyle bişi yapar ki bir insan.
Allah oğlullarımızı böyle kaynanalardan korusun
Kızlarımızı da tabi
Ziver evde aglayip sizliyor herhalde Tugcan icin...Tugcan'in pek umuru degil, anlasildigi uzere...Annesi de kendi aklinca yardimci olmaya calismis duruma.
Annenin davranisi acisindan ilginc bir durum...
Bence de hic arama Elif, ararsan ona deger vermis olursun.
Tugcan gibi pirlanta cocugu bulmus kacirirmi kadin. Hic muhatap olmana degmez. Kendi kendi gelin guvey oluyor kadin.
Ya Hatice,Anjinsan yazdı:
TAbi ki arama Elif.Bence kızın annesi seni arayacak bak görürsün.Tuğcan'ı damadı belledi herhalde.Hem de içgüveyi.Töbe töbeee..
Allah oğlullarımızı böyle kaynanalardan korusun
Kızlarımızı da tabi
ben bu tip annelerin ileride kızlarının yada oğullarının hayatını(tabi eşlerinin de)ne cehenneme çevireceklerinden korkarım.
Allah gerçekten korusun oğullarımı bukadar herşeye karışan bir kayınvalideden.
Once oglusunuzla konusun derim
Ne ilginç, çok şaşırdım Elif
Belkide kadın tuğcanın karakterini aldığı terbiyeyi çok beğendiği için kızına göz kulak olur diye düşünmüş olabilir ilk aklıma gelen bu
Şaştığımda bu ya..Bahar05 yazdı:
Bence de hic arama Elif, ararsan ona deger vermis olursun.
Tugcan gibi pirlanta cocugu bulmus kacirirmi kadin. Hic muhatap olmana degmez. Kendi kendi gelin guvey oluyor kadin.
Daha ne gelini ne güveyi...Benim oğlum 7.sınıf,onun kızı 8. sınıf.
İnsan çocuğu onunla konuşunca dinler,daha çok küçük olduklarını,arkadaşlıklarını okulda falan sürdürmelerini öğütler tamam.
Tuğcan yattıktan sonra Semihe anlattım olanları....
Baba olarak şaşırdı kaldı adamcağız...
Ne çabuk büyüyor bunlar dedi....
Gerçekten çok çabuk büyüyorlar... Büyüdükçe de merak ettiğimiz,tedirgin olduğumuz konular değişiyor ve zorlaşıyor.