biz ordan burdan derken karışık başladık
sunu bölüm bölümmü yapsak
36+1 bölüm var nasıl yapalım
yada böle mi kalsın
yada böle mi kalsın
sen istediğin yerden başla ayben, sen hangisine başladın da biz sana uymadık, herkes kafasındaki soruları döküyor, bildiğimiz kadarıyla cevap veriyoruz (haşa tabiki mevhibeden daha fazla cevap veremiyoruz )ayben yazdı:
yada böle mi kalsın
yok canım büyücübaşımız mevhibe
aslında MO oluyoruz
(mevhibenin ordusu)
Ay sekerim supurgem de eskidi yenisini almam lazim bu ara Flo tozu ile yolculuk yapiyorum ama en cok disapparation'u seviyorum ( ne deniyor Turkce kitaplarda buna yaw. Kendini isinlamak falan mi? )ayben yazdı:
süpürgelerimiz var$aTo yazdı:
yok yok burçin sen başta hepiniz uçmuşsunuz
bu ne usta yaww..konuştukları konuya bak
ay deliricem
Ay Askolsun Esen Meltem'i yuvaya goturdum Flo tozu ile. Bir geldim gitmissiniz.ayben yazdı:
yok canım büyücübaşımız mevhibe
aslında MO oluyoruz
(mevhibenin ordusu)
Yanliz J.K. Rowling ilk kitaplar ciktiginda ne kadar cirkinmis yaw? Genclesmis ve guzellesmis resmen. Kesin operasyon falan gecirdi diyom ben ve arastiriyorum simdi internette.
Ay isim gucum mu yok ayol? Vaaaaaar! Ama merak ettim ne yapayim?
Evet evet kesinlikle yaptirmis!
Bana bak Tonks! Ugrasma benimle yollarim sana obur taraftan buyuleri gorurusun gununu.harry_potter yazdı:
sen istediğin yerden başla ayben, sen hangisine başladın da biz sana uymadık, herkes kafasındaki soruları döküyor, bildiğimiz kadarıyla cevap veriyoruz (haşa tabiki mevhibeden daha fazla cevap veremiyoruz )ayben yazdı:
yada böle mi kalsın
teyzem hakikaten evrim gecirmis!! ama biz de oyleymisiz be mevhibe arkadasim. 80'lerde ki resimlerimize bakiyorum da kilik kiyafetimizi gorunce dehsete dusuyorumladybug yazdı:
Yanliz J.K. Rowling ilk kitaplar ciktiginda ne kadar cirkinmis yaw? Genclesmis ve guzellesmis resmen. Kesin operasyon falan gecirdi diyom ben ve arastiriyorum simdi internette.
Ne operasyonu Mevhibe buyu o bu.ladybug yazdı:
Hollanda'da ki cete uyesi zaman yoklugundan cetesine gereken ilgiyi veremiyor.harry_potter yazdı:
Dünya gazetelerinde manşet!
Yeni bir uluslarası çete tespit edildi. Son duyumlara göre kendilerine Rowling Çetesi diyen çete üyelerinin ülkeleri kıtalararası.
2 si Türkiye 2 si Avusturalya olmak üzere 1 İngiltere, 1 Hollanda, 1 Arabistan ve 1 de Almanya'dan olan üyelerinin anneçocuktaki eylemlerinin devam edeceği bildirildi.
Ayrıca bu çete üyelerinin hepsinin bayan olması sebebiyle yanlışlıkla eşlerine Ron, Harry, James, Malfoy olarak seslendikleri de gelen bilgiler arasında