ginny kuidik i hamilelikten bırakmıştı yıllar önce sonrada takıma almadılar hantalaşmış diye
ginny kuidik i hamilelikten bırakmıştı yıllar önce sonrada takıma almadılar hantalaşmış diye
Rowling sizin yaninizda halt etmis
Nasılsa Ginny burada yok salla Hermonie Görümce gelin kavgası yakındır baştan söyliyimayben yazdı:
Dünya gazetelerinde manşet!
Yeni bir uluslarası çete tespit edildi. Son duyumlara göre kendilerine Rowling Çetesi diyen çete üyelerinin ülkeleri kıtalararası.
2 si Türkiye 2 si Avusturalya olmak üzere 1 İngiltere, 1 Hollanda, 1 Arabistan ve 1 de Almanya'dan olan üyelerinin anneçocuktaki eylemlerinin devam edeceği bildirildi.
Ayrıca bu çete üyelerinin hepsinin bayan olması sebebiyle yanlışlıkla eşlerine Ron, Harry, James, Malfoy olarak seslendikleri de gelen bilgiler arasında
Oğlumu ben ölünce baksın diye senin oğlana emanet etmiştim, nasılsa vaftiz babası diye ama baktım ancak 19 yıl sonra "acaba bizim eve yerleşse mi" diyorladybug yazdı:
Hosuma gittiharry_potter yazdı:
yalansa yalan de puhahahahahaladybug yazdı:
PU HA HA HAharry_potter yazdı:
Harry ve Hermonie sihir bakanlığında çalışmaya başladı, Ron'da Fred ölünce George'a yardıma Weasley oyuncakçı dükkanına gidiyor. Ginny çok iyi bir Kuidik oyuncusu oldu.ladybug yazdı:
Sizce Voldemort oldukten sonra Harry, Ron ve Hermione ne yaptilar?
Tahminlerinizi alayim?
Harry seherbaz oldu, Hermoine ise kanun çıkarıyor.
Ron ve Harry olaylardan hemen sonra Auror oluyor ve gecici olarak bakan olan Kingsley ile birlikte Death Eaterlari ortadan kaldirilyorlar. Bir daha okula geri donmuyorlar.
Hermione okula donup okulu bitiriyor ve sonra bakanlikta calismaya basliyor.
Neville'in okulda hoca oldugunu zaten biliyoruz.
Pottercastda dinledim sanirim. Ay o kadar cok yere bakiyorum ki sonra karistiriyorum nerede ne okudum
harry_potter yazdı:
Oğlumu ben ölünce baksın diye senin oğlana emanet etmiştim, nasılsa vaftiz babası diye ama baktım ancak 19 yıl sonra "acaba bizim eve yerleşse mi" diyorladybug yazdı:
Hosuma gittiharry_potter yazdı:
yalansa yalan de puhahahahahaladybug yazdı:
PU HA HA HAharry_potter yazdı:
Harry ve Hermonie sihir bakanlığında çalışmaya başladı, Ron'da Fred ölünce George'a yardıma Weasley oyuncakçı dükkanına gidiyor. Ginny çok iyi bir Kuidik oyuncusu oldu.ladybug yazdı:
Sizce Voldemort oldukten sonra Harry, Ron ve Hermione ne yaptilar?
Tahminlerinizi alayim?
Harry seherbaz oldu, Hermoine ise kanun çıkarıyor.
Ron ve Harry olaylardan hemen sonra Auror oluyor ve gecici olarak bakan olan Kingsley ile birlikte Death Eaterlari ortadan kaldirilyorlar. Bir daha okula geri donmuyorlar.
Hermione okula donup okulu bitiriyor ve sonra bakanlikta calismaya basliyor.
Neville'in okulda hoca oldugunu zaten biliyoruz.
Pottercastda dinledim sanirim. Ay o kadar cok yere bakiyorum ki sonra karistiriyorum nerede ne okudum
Aaaaa! Haftada 4 aksam yemege geliyor cocuk. Daha ne? Hem kendi istememis kalmayi. CIK CIK CIK!
Kadiiiin kadin agzini caaaaaaaaaart diye yirtarim, ogluma laf soyleme
Heh Turk isi Harry Potter boyle olur iste.
abii! neden bahsediyonuz. ilk sayfayı ve son sayfayı okudum. kim bunlar. siz kime yazıyosunuz. :roll:
harry_potter yazdı:
Dünya gazetelerinde manşet!
Yeni bir uluslarası çete tespit edildi. Son duyumlara göre kendilerine Rowling Çetesi diyen çete üyelerinin ülkeleri kıtalararası.
2 si Türkiye 2 si Avusturalya olmak üzere 1 İngiltere, 1 Hollanda, 1 Arabistan ve 1 de Almanya'dan olan üyelerinin anneçocuktaki eylemlerinin devam edeceği bildirildi.
Ayrıca bu çete üyelerinin hepsinin bayan olması sebebiyle yanlışlıkla eşlerine Ron, Harry, James, Malfoy olarak seslendikleri de gelen bilgiler arasında
ladybug yazdı:
Aaaaa! Haftada 4 aksam yemege geliyor cocuk. Daha ne? Hem kendi istememis kalmayi. CIK CIK CIK!
Kadiiiin kadin agzini caaaaaaaaaart diye yirtarim, ogluma laf soyleme
Heh Turk isi Harry Potter boyle olur iste.
Bana bak (ellerim belimde) sen kime diyorsun caaaaart diye, sen benim kim olduğumu biliyor musun?
(e türk işi diyince adettendir sen benim kim olduğumu biliyor musun demek )
Bosver Aynur, yorma kendini. Deliyiz biz biras
aynur-anneoldum yazdı:
abii! neden bahsediyonuz. ilk sayfayı ve son sayfayı okudum. kim bunlar. siz kime yazıyosunuz. :roll: