10. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 891011122060 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 91 ile 100 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Köstebek...

Daha önce izlemiştim filmi...

Bu akşam çekmecelerimden birini düzeltirken elime geçti...

Bu gece tekrar izleyeceğim...

İzlemeyen arkadaşlarıma öneririm,güzel film.

Yönetmen - Martin Scorsese
    Senaryo - William Monahan
    Oyuncular - Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen
    Filmin Türü - Drama, Gerilim
    Orijinal Adı - The Departed
    Yapımcı Firma - Warner Bros, Pictures, Media Asia
    Yapım Yılı - 2006
    Yapım Ülkesi - ABD
    Orijinal Dili - İngilizce
    Filmin Süresi - 152 dakika
    Resmi Sitesi - www.kostebek-film.com
    Dağıtıcı Firma - Warner Bros
    Vizyon Tarihi - 24.11.2006

Filmin Konusu

“The Departed/Köstebek” Massachusetts Eyalet Polisi’nin şehrin en büyük suç organizasyonunu çökertmek için geniş çaplı bir mücadele başlattığı Güney Boston’da geçiyor.Amaç,güçlü mafya babası Frank Costello’nun egemenliğine içeriden bir müdahaleyle son vermektir.Güney Boston’da büyümüş olan genç çaylak Billy Costigan’a Costello’nun çetesine sızma görevi verilir.Billy, Costello’nun güvenini kazanmaya çalışırken, “Güney Yakası”nın sokaklarından gelen bir başka genç polis Colin Sullivan da eyalet polis teşkilatında basamakları hızla tırmanmaktadır.Özel Soruşturma Birimi’nde kendine yer bulan Colin,Castello’yu yakalamakla görevli az sayıdaki elit polis memurlarından biri olur.Üstlerinin bilmediği şey,Colin’in Costello için çalıştığı ve suç patronunun polisin hep bir adım önünde olmasını sağladığıdır.

Her iki adam da,içine sızdıkları organizasyonun planları ve karşı planları hakkında bilgi toplarken,sürdürdükleri çifte yaşamları yüzünden oldukça zorlanmaktadırlar.Ama hem gangsterler hem polisler aralarında bir köstebek olduğunu anlayınca,Billy ve Colin sürekli olarak düşman tarafından yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya kalırlar.Dolayısıyla,kendilerini kurtarabilmek için karşı taraftaki köstebeğin kim olduğunu bulmak konusunda birbirleriyle yarışmaya başlarlar.

2. Re: Kahkaha atmak istiyorum...

Küp serisini önerebilirim...

1. Küp
    2. Hiperküp
    3. Küp: Zero

Serinin son filmi olan Küp:Zero, hikayenin başına gider...

3. Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

Sen, ben ve Dupree

Guzel bir komedi tavsiye ederim.

Konusu:

Henüz yeni evli olan ve kendileri için mükemmel bir dünya kuran Carl ve Molly çiftinin dünyasına hiç beklenmedik bir anda Dupree girer. Şair ruhlu tembel bir adam olan Dupree, geçici olarak misafir olduğu evden gidecek gibi değildir. Carl ve Molly'nin Hawaii'deki nikahında Carl'ın sağdıçlığını yapmak için bir haftalığına oraya gittiği için patronu tarafından kovulmuştur. Artık işsiz ve arabasız olan, üstelik çok sevdiği evinden de tahliye edilen Dupree'nin kendisini toplamak için sadece birkaç güne ihtiyacı vardır. Carl-Molly çiftinden kendisini misafir etmelerini rica eder. Peki, ya bu misafirlik bir ay, hatta daha uzun sürerse...

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

Büyük Hazine macera dolu , Merhaba Dünyalı; Evlat edinilen ve marstan geldiğini söyleyen erkek çocuğunun ilginç dünyası tavsiye ederim İİ SEYİRLER

5. Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

15 tane izlenmemiş filmim var evde hangisinden başlasam karar veremedim.

kimse film izlemiyo mu artıkın

En son izlediklerim.

Krallik (Kingdom)

Arabistan'da bombalanan amerikan yerleskesiyle ilgiliydi ama film Abu Dhabi'de cekilmisti,yol tabelalari,binalar,saray hepsinden tanidik

Filme konsantre olamadik,yahu sahilden ne zaman helikopter gecmis biz niye gormemisiz falan diye konusurken ama yine de iyi filmdi,sonra 2 kere daha izledik,izle bence.

Dun Hotel Rwanda izledim,coook guzeldi yeni izleyebildim.

3.10 to Yuma izledim gecen hafta kotuydu Russel Crowe oynuyor ama ben begenmedim.

Elizabeth,Altin Cag guzeldi Kate Blanchett var

Icimdeki Yabanci diye Turkceye cevrilmis sanirim (Brave one) Jodie Foster'in filmini izledim,o da izlenebilir.

Dun yine Istila izledim,Nichole Kidman'in.5. sinif virus filmi idi tavsiye etmem.

Ayın 18 inde vizyo çok ilginç bir film giriyor
    Fragmanı çok kısa
    film hakkında kimsenin bilgisi yok
    İlginç bir gerilim filmiymiş kulaktan duyma bu kadar oluyor işte ama araştırıp sizleri bilgilemdireceğim
    kızım doğduğundan beri 2 yıldır hiç gitmedim sinemaya
    ama eşim film manyağı olduğu hiç hiç yoksun bırakmadı
    ama bu filme muhakkak gideceğim

Harika diyemeyecegim ama guzel bir gerilim filmiydi

Korku ustası Stephen King’in tüyler ürpertici kısa filminden uyarlanmıştır.

Ünlü korku romanı yazarı Mike Enslin (John Cusack) sadece kendi gözleriyle gördüğü şeylere inanır. Uyduruk perili evler ve mezarlıklarda geçen doğan üstü olayları kötüleyen bir dizi çok satan kitap yazdıktan sonra Enslin’in hayaletlerden uzak ve yalnız geceleri, yeni projesi için gittiği kötülüğüyle ün salmış Dolphin Otel’in 1408 numaralı odasında kalmaya başladığında değişmeye başlar.

Otel müdürünün (Samuel L. Jackson) uyarılarına karşı koyan yazar, perili olduğu söylenen bu odada yıllardan beri kalan ilk kişidir. Yeni bir liste başı kitabın eli kulağındadır, ama birçok diğer Stephen King kahramanı gibi, öncelikle yaşayabilmek için şeytanlarıyla yüzleşmelidir.

Alinti

Flood,Londra'da gecen bir sel filmi.
    Afis bulamadim ama trailer'i buradan izleyebilirsiniz

Iki kisiyle otoparkta film cekilmis

Klasik ruh hastasi kovalar,kiz kacabildigi kadar kacar filmi

Noel gecesi,Angela Bridges adlı genç ve güzl iş kadını ailesiyle noeli kutlamadan önce geç saate kadar çalışmaktadır.İşini bitirip eve gitmek için garaja geldiğinde arabasının çalışmadığını farkeder.Garaj alt katta olduğu için cep telefonu da çalışmamaktadır.Şirketten arkadaşı olan Thomas gelip yardım teklif ettiğinde önce hiçbir şeyden farkı olmayan Angel bunu kabul eder ama aslında Thomas tehlikelidir.Bir sonraki noel'i görmek istiyorsa , Angel garajın P2 katından kurtulmalıdır.

Kaynak