çoook çalışıyorummmçokkkk :-x
çoook çalışıyorummmçokkkk :-x
hava çok güzel ama
evdeyim oğlum biraz rahatsız
çalışarak :-x
boramla kaltık kahvaltiımızı ettik o çizgi filmleri izledi.bense kek pişiriyorum.başkada ekşın bişey yokk
ben de bugün büyük bi huzurla kalktım.bir yaş daha yaşlandım ya da bu olmadı,olgunlaştım...yeni bir işe başlayacak olmanın,teyze olmanın,sevmenin,yeni yaşımın huzuruyla uyandım.ALLAHIM BOZMASINsubbota yazdı:
Bız Kahvaltımızı ettık az sonra cıkıcaz. hava sahane.
Sızler neler yapıyor sunuz?
Sevgıyle Kalın
SEVGİLER...
Ben işteyim
Evde eşim ve kızımla olmayı çok isterdim.
Aaah ah , kader işte ...
akşam 5 ten sonra geldiler bana, kendüüü kendüme yeni açılan capacity i görmeye gittim iii oldu valla
Bugün evdeydik ablacım..Öğleden sonra pazara çıkayım dedim güneşe aldanıp ,bir saat gezdikten sonra bi yerlerim dona dona eve kaçtım
dün geçtiğini sandığımız öksürük inanılmaz bir şekilde yeniden harekete geçince neredeyse tüm geceyi Selin i rahatlatmaya çalışarak geçirdik.
çok şükür o rahat uyudu tabi biz uyuyamadık
babamız üstelik bir gün öncede acilde nöbetteydi!
bu nedenle bugün hem kendimiz hem de kızımız dinlendik
yayıldık filmler izledik.
Kızımın iyileşmesi şerefine mercimekli köfte,cevizli kek ve krep yaptım (biz krebi sade severiz öyle reçel meçel sürmeden sapsade yeriz)
güzeldi yani evimizi özlemişiz tabi kızımın rahatlamsı bizi mutlu etti aslında
Sabah kahvaltımızı ettik.Özdilek'e gittik.Oradan çarşıya.Bi kaç bişey aldık.Anneme yemek takımı aldım.Mutfağıma halı.Kendime de günlük kullanmak için bi tane beğendim.Ama satılmış.Sipariş ettim. Oradan y,ne b,irkaç yere uğrayıp alışveriş yapıp, bir yerde mola verelim deik.Sevgililer gibi bir pasteneye gittik.Sonra pazarımızı yapıp kayınvalideme geldik.Güzel geçen günüm sinirlerim tepemde olarak bitti. :-x Tabiib moralimi düzeltmek eşime kaldı