yas.duru yazdı:
Ha-mi-le-yim!
Reglim 1 hafta gecikti, normalde günü gününe olurdu ben tahmin ettim ama konduramadım. Sonra iş arkadaşım test yap istersen dedi aldım öğlen arası test yaptım. İki çizgi! Gözlerime inanamadım. Testi arkadaşıma da gösterdim. "Aslı' cığım, hamilesin" diyerek sarılmasıyla gerçeklerin farkına vardım. Belki yanlıştır diye düşündüm. Konduramıyordum hala. İki gün önce kan testi yaptırdım. Pozitif! Hamileyim. Gerçekten.
Sevinmekle, endişelenmek arası bir duygu yaşıyorum. Onca sene sonra tekrar hamile kalmak rüya gibi. Çoğu şeyi unutmuşum. Sil baştan yapacağım. Bana bol bol araştırma yolu göründü.
Henüz doktora gitmedim. Ama jinekoloğumu arayıp haber verdim. Gel, bakalım pazartesi günü dedi.
Kısacası delilik gibi geliyor bana hala ama üçüncü çocuğumu bekliyorum.
Ay lütfen bu devirde üç çocuk iyi cesaret falan demeyin inanın beklediğimiz ya da istediğimiz bir bebek değildi. Ama şu an bebeğimin sağlıklı doğması en büyük isteğim.
İlk önce Yasemin' e söyledim. Tepkisi "Ama anne ya AFS' de yerleştirilirsem kardeşimin en sevimli zamanlarını kaçıracağım" oldu
Duru da sevindi. Zaten hep kardeş istediğini söyledi. Şimdiden beraber oyun oynayacakmış, mama yedirecekmiş onları planlıyor.
Eşim sevinçten havalara uçtu. Kalabalık aileleri çok sever ve istiyordu zaten. (Bir komploya kurban olmuş olabilirim
)
Yaşım endişelendiriyor beni. 1970 doğumluyum. İleri yaşlarda hamileliğin risklerini biliyorum çünkü. Hayırlısı.
İşte böyle. Sitemize bir bebiş daha eklenecek kısmetse.