Veeee tıkladın bir baktın ki değilmiş. Peki bu çete ve üyelerini nasıl buldun?begonvil yazdı:
bu forumun başlıgını her gördügümde " MSN ÇETESİ"nden bahsediliyor sanıyorum tıklamıyordum
Veeee tıkladın bir baktın ki değilmiş. Peki bu çete ve üyelerini nasıl buldun?begonvil yazdı:
bu forumun başlıgını her gördügümde " MSN ÇETESİ"nden bahsediliyor sanıyorum tıklamıyordum
ooo kac sayfa olmus yine. takip edemiyorum sizi arkadaslar. eee ne de olsa benim birde gercek hayatim var, sirf sanal'dan ibaret degil hayatim
Çete üyeleri acaba bulunduğumuz yerden uzaktaki birine kafa atmayı öğrenmiş miydikEb®u yazdı:
ooo kac sayfa olmus yine. takip edemiyorum sizi arkadaslar. eee ne de olsa benim birde gercek hayatim var, sirf sanal'dan ibaret degil hayatim
Bana Mundugus'musum gibi davranma lutfenharry_potter yazdı:
Çete üyeleri acaba bulunduğumuz yerden uzaktaki birine kafa atmayı öğrenmiş miydikEb®u yazdı:
Oooh forum almis basini gitmis.
Arkadaslar var ya bir cok kelime bana yabanci geliyor az cok tahmin ediyorum ama yine de yabanci kaliyorum.
Neyse favorim olan kitaptan basliyim.
Melez Prens kitap olarak beni cok etkilemisti.
hıh geldim, geçmi kaldım?
arkadaşlar ben malesef foruma fazla katılamayacağım
ama ara ısra uğramaya çalışırım.
en sevdiğim bölüm melez prens. şimdiye kadar en sevdiğim film 4. film di hani turnova vardıya, cedrik in öldüğü bölüm. almancası 'der feuerkelch'.
ölüm yadigarlarının ortasını biraz sıkıcı buldum. sonuda çok basit bitti gibi, tüm kitapların sonunda hep üzülmüştüm bittiğine keşke bi 500 sayfa daha olsa demişimdir, bu son kitapta öyle olmadı, belkide sonu olduğunu biliğimden. bide bu son kitapta daha önce hic ismi gecmemis kişilşer gecti buda şaşırttı beni, mesela ilk sayfalarda, malfoyların evindeki, hogwarts öğretmeni, hani masanın üstünde dönüyüdu sonra nagininin akşam yemeği oldu
neyse şimdilik bukadar, şömineden poff diye gelirim ben yine yada bir baykuşla haber yollarım
Yok gec kalmadin, hosgeldin
Zey.neP yazdı:
hıh geldim, geçmi kaldım?
arkadaşlar ben malesef foruma fazla katılamayacağım
ama ara ısra uğramaya çalışırım.
en sevdiğim bölüm melez prens. şimdiye kadar en sevdiğim film 4. film di hani turnova vardıya, cedrik in öldüğü bölüm. almancası 'der feuerkelch'.
ölüm yadigarlarının ortasını biraz sıkıcı buldum. sonuda çok basit bitti gibi, tüm kitapların sonunda hep üzülmüştüm bittiğine keşke bi 500 sayfa daha olsa demişimdir, bu son kitapta öyle olmadı, belkide sonu olduğunu biliğimden. bide bu son kitapta daha önce hic ismi gecmemis kişilşer gecti buda şaşırttı beni, mesela ilk sayfalarda, malfoyların evindeki, hogwarts öğretmeni, hani masanın üstünde dönüyüdu sonra nagininin akşam yemeği oldu
neyse şimdilik bukadar, şömineden poff diye gelirim ben yine yada bir baykuşla haber yollarım
Artık bu resimden sonra da katılımın yükselir diye düşünüyorum
bende melez prensi çok sevdim nedenmi
harry potter serisinin okuduğum ilk kitabı olmasından dolayı sanırım
birde kim olmak değil ne olmak istediğimi düşündüm hep ve düşünseli olmaya karar verdim bu son kitaptaki en çok sevdiğim karakter o oldu nedense
bende bir gariplik yok demi
evde her kaseyi inceledim mesela
düşünseline hangisi yakın diye
Bizim evde bakır bir kazan var onu göndereyim ben sana, belki bizim için de birşeyler bulursun. Kocamın aklından alabilirsem birkaç düşünce ipi gönderirim sana.ayben yazdı:
bende melez prensi çok sevdim nedenmi
harry potter serisinin okuduğum ilk kitabı olmasından dolayı sanırım
birde kim olmak değil ne olmak istediğimi düşündüm hep ve düşünseli olmaya karar verdim bu son kitaptaki en çok sevdiğim karakter o oldu nedense
bende bir gariplik yok demi
evde her kaseyi inceledim mesela
düşünseline hangisi yakın diye
Benim kafam karışık kim olacağım konusunda. Aklım Lupin'de kaldı, Tonks olasım var.
Ama oğluma hep Harry dedim o halde Lilly'im. Ama oğlum şimdi Albus olduğuna göre ben anneanne oluyorum.
Ama anneanne olmak için yaşım çok küçük değil mi arkadaşlar ya
Ama Harry'nin karısı olmak istemem ıhk çok çirkin. Hem Harry Zeynep'inki.
Tamam toparladım şimdi. Lilly olamam. Snape Mevhibeninki olduğuna göre Lilly olmak onun hakkı.
Ne yapalım oğluma akraba gelemiycem artık ama ben Tonks olacağım
Simya'nın annesininkisi Fred ve George idi. Tamam işte maaile yaşar olduk
Ebru Ölümyiyen olsun ne olur, ne olur mani olmayın. Belatrix olsun.