at havanı nolcak biz bizeyiz
bende seyircisiyim flimin o ne olacak
at havanı nolcak biz bizeyiz
bende seyircisiyim flimin o ne olacak
Napalimharry_potter yazdı:
Zümrüdüanka yoldaşlığındaki Dolares'in türkçe seslendirmesini yapan kişi çok samimi bir arkadaşım olan opera sanatçısı Özlem Abacı'dır, hava atmak gibi olsun
Şurada iki dakika kıskandırıcaz sizi karışmayın alla alla
Bu arada fal baktırdık dün akşam iş arkadaşlarıyla. Deniz Albus'u oynayacak mı diye sordum kız yüzüme bön bön baktı. Garibime acıdım sonra da açıkladım. "Albus Harry'nin oğlu" Bıraktığımda hala bön bön bakıyordu, işte onun nedenini anlayamadım
bende olsam söylerdim o benim arkadaşım diyeladybug yazdı:
Napalimharry_potter yazdı:
Zümrüdüanka yoldaşlığındaki Dolares'in türkçe seslendirmesini yapan kişi çok samimi bir arkadaşım olan opera sanatçısı Özlem Abacı'dır, hava atmak gibi olsun
kıskanmıştır odaharry_potter yazdı:
Bu arada fal baktırdık dün akşam iş arkadaşlarıyla. Deniz Albus'u oynayacak mı diye sordum kız yüzüme bön bön baktı. Garibime acıdım sonra da açıkladım. "Albus Harry'nin oğlu" Bıraktığımda hala bön bön bakıyordu, işte onun nedenini anlayamadım
haryy nin oğluna sahip olmak kolaymı canım
Ay Burcin yaaaaharry_potter yazdı:
benim aklıma bir soru takılmıştı son kısımda cin cüce kasadayken kılıncı çalmıştıya hani
sonra hogwards ta kılıç nasıl yine cıktı ortaya
ben o kısmı anlayamadım
daha anlayamadığım bir kaç yer var ama onlarıda sorım size
Doğru söylüyorsun Ayben ben de hatırlamıyorum, nasıl tekrar okulda ortaya çıktı?ayben yazdı:
benim aklıma bir soru takılmıştı son kısımda cin cüce kasadayken kılıncı çalmıştıya hani
ben o kısmı anlayamadım
Anlatiyorum.harry_potter yazdı:
Doğru söylüyorsun Ayben ben de hatırlamıyorum, nasıl tekrar okulda ortaya çıktı?ayben yazdı:
ben o kısmı anlayamadım
Gryffindor kilici gercek Gryffindorlu olan herkese ihtiyaci oldugu anda kendini gosterebilir.
Neville gercek bir Gryffindor oldugunu son kitapta kanitladi. Chamber of Secrets kitabinda Harry, Tom Riddle ile konustu sonra kocaman bir yilan gelmisti ya hani Nagini heh o sirada Harry yardim istedi. Gercek bir Gryffindorlu oldugu icin kilic ona geldi ( nasildi tam olarak hatirlamiyorum simdi ). Hatirladim kilica ihtiyac olundugu zamanda sapkanin icerisinden cikiyor. Kilic nerede olursa olsun farketmez.
Neville de ayni sekilde yardim istedi ve kilic sorting hat'in ( Sapka var ya ogrencileri odalara yerlestiren ) icinden cikti. Sapka da Gryffindorun ayrica . Kilic ve sapka arasnda kuvvetli bir bag var.
Aciklamalar J.K. Rowling'in agzindandir arkidesler.
ladybug yazdı:
Seni gryfindor binası sınıf başkanı yaptım Mevhibe.harry_potter yazdı:
ben o kısmı anlayamadım
Hoş bir slyterin olarak bundan çok hoşlanmasam da kabul etmem gerekir
Anlatiyorum.
Gryffindor kilici gercek Gryffindorlu olan herkese ihtiyaci oldugu anda kendini gosterebilir.
Neville gercek bir Gryffindor oldugunu son kitapta kanitladi. Chamber of Secrets kitabinda Harry, Tom Riddle ile konustu sonra kocaman bir yilan gelmisti ya hani Nagini heh o sirada Harry yardim istedi. Gercek bir Gryffindorlu oldugu icin kilic ona geldi ( nasildi tam olarak hatirlamiyorum simdi ).
Neville de ayni sekilde yardim istedi ve kilic sorting hat ( Sapka var ya ogrencileri odalara yerlestiren ) onun icine girip geldi. Sapka da Gryffindorun ayrica.
Aciklamalar J.K. Rowling'in agzindandir arkidesler.