keske ben de anlamasaydım
Hülya_Cerit yazdı:
Bende izlemek istedim ama en küçük hanım uyumamakta direnince onun peşinde koşturmaktan ancak aralarda bakabildim ve öyle izlemeye çalıştığım içinde hiçbirşey anlamadım maalesef
keske ben de anlamasaydım
Hülya_Cerit yazdı:
Bende izlemek istedim ama en küçük hanım uyumamakta direnince onun peşinde koşturmaktan ancak aralarda bakabildim ve öyle izlemeye çalıştığım içinde hiçbirşey anlamadım maalesef
Ben seyrettim ve tabi ki de tırsmadım.. Korku filmlerinden tırsdığım görülmemiştir..
Bu aralar ben de Selay gibi Lost izliyorum, 3. sezonun tam ortasındayım.. Bitireyim korku filmlerine dönüş yapacağımdır..
Çiğdem ya son sahneyi kaçırdım sanırım, kadın enkazdan çıktı biz burdayız diye bağırmaya başladı, orda ben oğuzu uyutmaya gittim sonu ne oldu?
Ayy ben de Cansel Elçin var diye seyredecektim unutmuşum, iyi ki seyretmemişim korkunçsa.
tuhh beee bende unutmusum aslinda cok merak ediyordum filmi
3-4 ay önce izlediğimizde kalabalıktık evde..Yalnız olsaydım izleyemezdim ben de..Güzel film ama ben beğenmiştim..
Tek başınayken korku,gerilim tarzı filmlerin reklamlarına bile bakamam ben..
enkazdan cikti sahra hastanesine alindi ama ic kanamadan öldü kadincagizYasko yazdı:
Çiğdem ya son sahneyi kaçırdım sanırım, kadın enkazdan çıktı biz burdayız diye bağırmaya başladı, orda ben oğuzu uyutmaya gittim sonu ne oldu?
cocuklari da kurtuldu, bakicinin elindeydiler en son. yegenleri de kurtulmus.
esi olmustu zaten.
daha once seyretmiştim ben. konusu iç acıcı degil, ama film olarak basarili buldum ben.
bakmamak lazimmis bacimmmmmtibetto yazdı:
3-4 ay önce izlediğimizde kalabalıktık evde..Yalnız olsaydım izleyemezdim ben de..Güzel film ama ben beğenmiştim..
aslinda ben de bakmazdim da dedigim gibi Basak'i cok begeniyorum, sinemada da izleyememistim bulmusken kacirmayayim bari dedim. bi yandan da esime kufurler ederek izledim ehehe niye gec kaldin be adam diyerek
cigdemay yazdı:
bakmamak lazimmis bacimmmmmtibetto yazdı:
aslinda ben de bakmazdim da dedigim gibi Basak'i cok begeniyorum, sinemada da izleyememistim bulmusken kacirmayayim bari dedim. bi yandan da esime kufurler ederek izledim ehehe niye gec kaldin be adam diyerek