Bana alisveris yapmak iyi gelir Kubra'cim.
Evin ekonomisi icin iyi degil ama bana iyi gelir. Bir de kahve icmek mutlu ediyor beni.
Umarim sIkintini atlatirsin kisa surede.
Bana alisveris yapmak iyi gelir Kubra'cim.
Evin ekonomisi icin iyi degil ama bana iyi gelir. Bir de kahve icmek mutlu ediyor beni.
Umarim sIkintini atlatirsin kisa surede.
Birkaç gün öncesinden bir gazete haberi:
"Mutluluğun 8 kuralı
İngiliz Daily Mail gazetesi Amerika’daki Virginia, Yale ve Harvard Üniversitesi psikologlarına yeni yılda mutlu olmanın sırrını sordu. Ünlü psikologlara göre mutluluğun sırrını bol para ya da yüksek kariyerde aramak büyük hata. İşte psikologların 8 başlıkta topladığı mutlu bir hayatın kuralları:
- Kendinizi çıkmazda mı hissediyorsunuz? İşi gücü bırakın, 10 dakikayı kendinize ayırın. Sahip olduklarınıza şükredin.
- Basit yaşayın. Gözünüz yükseklerde olmasın. Günde en az 1 saat hiçbir şey almayın, cebinizi kapatın.
- Çok alışveriş yapmayın. Kendinize “Buna gerçekten ihtiyacım var mı?” diye sorun.
- Spor yapın. Yürüyüşe çıkın. Terleyin.
- Bulmaca çözün, bir hobi bulun ya da yeni bir dil öğrenin.
- Kendinize gerçekçi hedefler koyun; Gelecek ay 4 kilo vereceğim, Fransızca öğreneceğim gibi...
- Ya evinizi işinizin yakınına taşıyın ya da evinizin yakınında bir iş bulun.
- Bayramlarda ya da özel günlerde ailenizin ve arkadaşlarınızın yanında olun. Bu mümkün değilse mutlaka arayın."
Merhaba Kubra
Hava soguk olsa bile cikip yuruyus yapmak cok iyi gelebilir.
Dugun resimlerinize ve tatli Alev`in dogum resimlerine bakmak da eminim iyi gelecektir.
Allah yardimcin olsun.