1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 20 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
    savaşların, sınırların, sınıfların olmadığı hayal ülkesinden

zamane gençleri Hoş gençmi çocukmu oldukları da belli değil tartışılır yaa

işe sabahları otobüsle geliyoruz serra ile
    otobüs saatimiz okul saatine de denk geliyor
    genelde liseli gençlerle birlikte aynı otobüste geliyoruz

birkaç zamandır ne dikkatimi çekti

kızların genelinin kaşları alınmış
    tırnaklar uzun ve gözler kalemli
    saçların çoğu boyalı

erkeklerde birsey yok çokta onlar kızların yanında çok masumlar

haa bunların çoğu lise 1 lise 2 dir daa üstü yoktur aralarında

meslek lisesi düz lise ve anadolu lise öğrencileri
    otobüs güzergahı üzerinde üç tane lise var
    indire indire gidiyoruz işe

hoş serrada istiyoor
    gardiyanından boşluk bulsa boyatacak belkide saçlarını
    tırnaklarını uzatacak diyecem ama uzatamıyor yiyor çünkü
    kaşları yok gibi zaten birde sarı olunca görünmüyoor ama
    benim sıpamda da var böyle bir potansiyel

bugün birtanesini gördüüm oldum resmen
    kızın burnunda piercing vardı muhtemel okulda çıkaracak ama
    saçları fönlü burnu delik offf dediim
    yaaa
    yaa biz farklı büyüdük ben hatırlıyorum saçlarım örülü değil diye ceza aldığımı
    öylee kaş maş almayı evlendikten sonra gördüm zaten boyatma da aynı şekildee

yada şimdikiler çok farklı
    yada ben fosil oldum iyice

kınamıyorum asla ama garip geliooor bana
    her seferinde de serra ile konuşuyorum bunu anne bizim okulu bir görsen diyoo

sakın kızım diyorum emi kızım diyoruum bak ilerde bolbol yapacan diyorumm amaaa inşallah beni utantırmaz bu konuda

Re: zamane gençleri

işin garibi ben 30 yaşındayım benim annem de ben liseye giderken aynı şeyleri söylerdi demekki bu böyle sürüp gidecek..size sonuna kadar katılıyorum

Re: zamane gençleri

zaten bu zamanda çocuk yetiştirmek o kadar zor ki. bir de bu tarz örnekleri görünce hepten korkuyorum.

zamane gençleri deyip geçiyoruz ama zaman hiç iyi yöne doğru gitmiyor.

kaş aldırmak bir derece makul karşılanır ama saç boyatmak ve piercing yada dövme yaptırmak için çok erken diye düşünüyorum ve dilimi ısırıyorum

Re: zamane gençleri Hoş gençmi çocukmu oldukları da belli değil tartışılır yaa

Sibel'cim, kızım olmadığı için ne desem boş Ama sesli düşününce, kendimi Serra'nın yerine koymaya çalışınca; çok da katı kurallar koymasan diyorum. Mesela , bir gün Serra'yla beraber gidip, Kuaförde pedikür yaptırsan Serra'ya, ya da ne bilim (sesli düşünüyorum) kuaförlerde (hepsi yapmıyor ama, istersen birgün ben giderken Serra'yı da götürürüm) çok ince belli belirsiz ve az bir gölge attırsa saçlarına... Bu tarz, küçük ama onu mutlu edecek, arkadaşlarının yanında kendini iyi hissettircek şeyleri senle beraber yaparsa, sanki daha fazlasını istemez ve senle bunları paylaşıyor olmak, onun sana ve kendine güvenini arttırır gibi geliyor

Düşük cümle için özür

savaşların, sınırların, sınıfların olmadığı hayal ülkesinden

Yeşim_Yıldırım yazdı:
    Sibel'cim, kızım olmadığı için ne desem boş Ama sesli düşününce, kendimi Serra'nın yerine koymaya çalışınca; çok da katı kurallar koymasan diyorum. Mesela , bir gün Serra'yla beraber gidip, Kuaförde pedikür yaptırsan Serra'ya, ya da ne bilim (sesli düşünüyorum) kuaförlerde (hepsi yapmıyor ama, istersen birgün ben giderken Serra'yı da götürürüm) çok ince belli belirsiz ve az bir gölge attırsa saçlarına... Bu tarz, küçük ama onu mutlu edecek, arkadaşlarının yanında kendini iyi hissettircek şeyleri senle beraber yaparsa, sanki daha fazlasını istemez ve senle bunları paylaşıyor olmak, onun sana ve kendine güvenini arttırır gibi geliyor

Düşük cümle için özür
    yeşim sözkonusu serra değil şükür bu aralar

serra siyah istiyor ilerde siyaha boyatacakmış
    yoksa doğal röfleli gibi saçları görmüşsündür saçlarını
    manikür desen yemesini önlemek amacıyla yaptırdık zaten ama işe yaramadı hala yiyoor

ben geneli dedim
    yoksa serra illede istiyorum demedi simdi allah için
    bi dudak deldirme olayı vardııı allahtan vazgeçti
    simdilik 3 delik var kulağında uçuk kaçık diye nitelendirebileceğim oda güzel duruoor ona birsey demioyruum

haa yapsınlar yapacaklar tabiiki buna karşı değilim
    ben çok erken değilmi
    hani bizler bu yaşlarda ikenböyle değildik gibi geliyoor banaa
    daa 14 15 yaşında hepsi maksimum 16 dir hanii

biz lisedeyken eteklerimizin boylarını kısaltmış,formamızın üzerine cicili bicili kazaklar giyerdik.

Saçlarımız fönlü olmazdı ama kuaföre gidecek paramız yok diye yoksa kim tutardı bizi..

herşey zamanında güzel,heyecanlı

burnuma o zımbırtılardan takmayı şu anda bile isterim ama delmeden,yapıştırmalı birşey olsa daha iyi

kızlarımı serbest bırakırım gibi geliyor, röfle bilem yapabilirler,anaları gibi kokoş olsunlar zararı yok

7. Re: zamane gençleri Hoş gençmi çocukmu oldukları da belli değil tartışılır yaa

lise son sınıftaydım bende, saçlarımda hem röfle hemde perma vardı
    ozamanlar bi özentimiydi neydi
    baya bi bakımlıydık yani
    şuan üste para versen perma yaptırmam röfle de sevmiyorum
    ama gölge kullanıyorum
    demekki gençlik yılları daha çılgın olabiliyor insan
    dozunda olursa yapılacak şeyler çocuk özentisini almış oluyor
    kısıtlanırsa hep bi merak içinde ve yapma isteğiyle yaşıyor
    ben özgür kızdım
    kızımıda özgür bırakırım
    tabi yuları elimde olur

Bız de oyle degıl mıydık sıbel'cım,
    etekler belden kıvrılır. saclar fonlu olurdu hafıften makyajda yapardık.parfumler mısler gıbı kokardı sınıfımız.
    bızım sınıf hele de tenefusler aynalar goz kalemlerı gırla gıderdı. hey gıdı gunler hey!İstatistik hocamız vardı.hele de onun dersının oldugu gun kızlar yarısırdı)) yenı mezun bır hocaydı.

Ne guzel dı o gunler ya!keske donsek tekrar lıse donemıne. kızlarımı hıc sıkmadım, asırı olmamak kaydıyla suslendıler kendılerıne baktılar. Ne guzel ıste guzellıklerıne guzellık katıyorlar.
    genclere bakınca ıcım acılıyor, helede bakımlı olanlar cok da hosum gıdıyor. tablo ızler gıbı ızle ıste.

serra'yıda sıkma bu konuda bırak ıcınden geldıgı gıbı davransın. bu gunler gerı gelmıyor, zamanlarını donemlerını doyasıya yasasınlar.

ben lise sonda ancak eteğimin boyunu diz üstüne cekebildim Okullarda çok disiplinliydi o zamanlar siyah çorabın altına ten rengi 2. çorap giymek bile yasaktı. Örgüler düzenli örülmüş,turnaklar kısa, saçlar oksijenle bile acılmamış olacaktı Şimdi nerdeeeeeeee liseye başlayınca kızlar sanki üniversiteli gibi gidiyorlar okula bence bu kadar erken başlamaları iyi bişey değil yarına yaşanacak ne kalacak........
    İmza: Henüz 50 günlük büyük konuşmak istemeyen bir kız annesi

sibel haklısın dediğin gibi gerçi serranın dışardan güzellik takviyesine ihtiyacı yok ama yinede heveslenecek bişeyler buluyorlar .bizdede daha babamız düşük bel pantolonu sindirememişken ,fırat küpe ve prsing istiyor baktı istedikleri olmuyo doktoru aracılığla lens aldıracak ..offf offfff