Bu sene evimizdeydik ve kimseyi davet etmedik, Oğuzda saat 21.00 de uyudu, bizde eşimle birlikte girdik, sakin huzurlu bi geceydi.1 gibi yan komşularımız geldi, 3 e kadar okey oynadık sonrada uyuduk
Bu sene evimizdeydik ve kimseyi davet etmedik, Oğuzda saat 21.00 de uyudu, bizde eşimle birlikte girdik, sakin huzurlu bi geceydi.1 gibi yan komşularımız geldi, 3 e kadar okey oynadık sonrada uyuduk
bizde evdeydik güzel bir yemek yedik ..kzım çok küçük ve 10 30 gibi uyudu ondan sonrada özel bişey yapmadık ama bulunduğum yerde (hatta yan komşum) birçok havai fişek atıldı tam 12 de allahtan kızım uyanmadı ama çok güzeldi dolayısıyla havai fişek sesleri altında girdim
Annemlerden erken geldik evimize,masamızı hazırladık
yedik içtik masada çin çin yaptık kızımda tabiki o meyve suyuyla
pastamızı kestik,
pek keyfim yoktu hastaydım bende,
oynadık dans ettik kızımda bize gösteriler yaptı
12 de öpüştük birbirimizle
size de geçmiş olsun salgın var galiba...bu güzel sofraların resimlerini ekleyelim bence önümüzdeki günlerde...ben çektim mesela)
pijama terlik tv.yeni yıl evdemi kutlanır yaaaaa.
Annemler ve Melisle beraber şık bir kebapçıya gidip, önce bir güzel semirdik
Oradan 23 gibi annemlerin evine gittik, şampanya patlattık. Geceyarısından sonra da kendi evimize döndük. Melis ise kanepede uyuyarak girdi yeniyıla
Sağlık ve huzur olsun da her türlü yeniyıl programı uygundur derim ben
Bayram, Noel, oglumun yasgunu derken bir haftadir cok yorulmusum. 21:30'da uyumusum, soylemeye utaniyorum.
Ailecek uyuyarak girdik yeni yila...
bizde evde girenlerdeniz arkadaşlarımızla bizim evde toplandık yeme içme derken yeni yıla ogullarımın küçük fişek patlatmaları ile girdik güzeldi ama çok yoruldum
Bizde cok sakin girdik yeni yila Kübra. Annemlerle birlikteydik. Gece 12 oldugunda havai fiseklere baktik cami acmadan iceriden ve 01.30 gibi eve geldik.
Scrabble oynayarak.Öndeydim ve ben kazandım.2008 benim yılım olacak