Nujenlerin sınıfında p.tesi öğleden sonra yeniyıl partisi var... Parti için şapka maske düdük istemiş öğretmeni,
biz öğretmenizmize Şapka-Atkı-Eldiven takım aldık yeniyıl için... Birde partinin içecekleri ile kek işini üstlendik gönüllü bu kadar ..
Nujenlerin sınıfında p.tesi öğleden sonra yeniyıl partisi var... Parti için şapka maske düdük istemiş öğretmeni,
biz öğretmenizmize Şapka-Atkı-Eldiven takım aldık yeniyıl için... Birde partinin içecekleri ile kek işini üstlendik gönüllü bu kadar ..
oo en güzel hediyeyi sen yapmışsın desene ..keşke bende oyle hamarat olabilsemde ,birşeyler örebilseydim :roll:aylin_ileri yazdı:
ben elifin öğretmenine şu fırfırlı kaşkollardan ördüm yolladım bugün
pek marifetliyim yarabbim
o fırfırlı kaşkolları cok seviyorum ..bir arkadaşımda bana örmüş ,kırmızı renkli olandan..cok güzel olmuş.. kıvır kıvır oluyor örüldükce,ondan bahsediyorsun di mi ?? ayol bir resmini koysanda , örgücülere fikir olsa ..
Hosgeldin Demet.
Ben burada ki Turk mahallesinde bir lokumcu buldum. Kendileri yapiyorlarmis. Pek guzeldi.
Hepsine karisik lokum aldim. Kendimize de tabii.
başka hediye alan yokmu öğretmene :roll:
Hoşgeldiniz Demet Hnmcım özledik Tatil iyi geçmiş belli ,mertimi öpüyorumbegonvil yazdı:
başka hediye alan yokmu öğretmene :roll:
Tamam canım,
sana bu tatilin için de iyi yolculuklar diliyorum..
Bitir artık şu tatilleri
İçimizi açan güzel forumlarını istiyoruz, özledik seni
Dönüşte hepsinden bahseder ve resimleri yüklersin.
Ben de seni ve Mert'çimi çok öpüyorum canım
begonvil yazdı:
ErenBeren yazdı:
Hoşgeldin Demet'çim
Nasıl geçti tatilin neler yaptın anlatsana.
Başka resimler yok mu çölde falan
Yoksa forum açtında ben mi görmedim ?
Öğretmenimize hediyesini yarın almayı düşünüyorum ama daha karar vermedim canım.
teşekkür ederim tatlı arkadşım .
dubai cok güzel gecti ..cok begendik..aslında dubaide alış verişten başka yapılacak birşey yok ..deniz harikaydı..aralık ayında denize girmek cok keyif verdi ..tam benlik bir yermiş..hava sıcak..her yer alışveriş merkezi dolu fiyatlr ucuz ...
bir ara yuklerim resimleri..cok telaslıyım..cuma günü tekrar gidiyoruz ..3-4 günlük kısa bir programımız var ..
donuste yuklerim..optum seni ve cocukları
Barış cam boyalarıyla kendisi boyayarak güzel bir resim çerçevesi yaptı.İçine de öğretmiyle birlikte çekilmş resmini koydu. Onu verecek.
Bu tür hediyeleri öğretmenimiz daha çok seviyor.
ben eşimin sayesinde istediğim hediyeyi hazırlayamadım
akşam çıkıcam alışveriş için ama kararsızım maalesef
almadım almayacağım.
ben oğlum dersini yanlış yaptı diye kafasına vuran adama ne hediye alırım ne de başka bişey. :-x
ama kendi ilkokul öğretmenimle görüşüyorum. ona aldım
Cikolata aldim.