sınıfça toplandık, öğretmenimiz bekar olduğundan çeyizine çaydanlık ve fincan takımı aldık çok şık bir takım güle güle kullansın....
sınıfça toplandık, öğretmenimiz bekar olduğundan çeyizine çaydanlık ve fincan takımı aldık çok şık bir takım güle güle kullansın....
Biz Alev'in yuvasındakilere birer paket çikolata aldık. Burada çikolata, çiçek ya da mumdan başka armağan verilmiyor pek.
Bende düşünüyorum ne alsam diye :roll:
Ben de daha karar veremedim ama çikolata falan düşünüyorum, özel yapılmış çikolata olabilir... hatta erenköy'de yeni açılmış bir çikolatacı var Chico latte diye, önünden gelip geçeren dikkatimi çekiyor da inip bakamadım daha.
Oradan düşünebilirim, yanına da yılbaşını anımsatan bir figür falan olabilir.
Ayrıca cuma günü okulda yılbaşı partisi var, noel babalı animatörlü, orada da çocuklara hediye vermek gerekir mi acaba diye aklıma takıldı :ekiliş yapılmamıştı ama aklıma takıldı işte..ben en iyisi yarın sabah bir sorayım görevliye.
Yeniyıl hediye sepeti alacağım galiba
aynı şekilde bizde sınıftan bir arkadaşa aldık hediye ..kura çekmişler...barbiece yazdı:
Demet bugün benim aklımdan geçmiştiniz
nerelerde acaba diyordum
çoktandır sizde yazmıyordunuz
tatildeydiniz anlaşılan
biz öğretmene değilde, sınıfta yeniyıl çekilişi yapıldı
herkes arkadaşına alacak
benim kızım 15 aylık olduğu için biz doktor teyzemize hediye aldık ..kahvesini sıcak sıcak yudumlasın diye bir kupa ama güzel olan kupanın içinde bulunduğu kutuydu hediye paketi yapmaya gerek olmayacak kadr şıktı ve tepesinde bir düğme vardı , onu kuruyormuşsun meğersem müzik kutusuymuş aynı zamanda)
Hoşgeldin Demet'çim
Nasıl geçti tatilin neler yaptın anlatsana.
Başka resimler yok mu çölde falan
Yoksa forum açtında ben mi görmedim ?
Öğretmenimize hediyesini yarın almayı düşünüyorum ama daha karar vermedim canım.
Çikolata iyi fikir aslında Meric.o bahsettigin chico latte kutularından , 9-10 paket var evde ..en cok cikolata getiriyorlar ya beyime ..medip yazdı:
Ben de daha karar veremedim ama çikolata falan düşünüyorum, özel yapılmış çikolata olabilir... hatta erenköy'de yeni açılmış bir çikolatacı var Chico latte diye, önünden gelip geçeren dikkatimi çekiyor da inip bakamadım daha.
Oradan düşünebilirim, yanına da yılbaşını anımsatan bir figür falan olabilir.
Ayrıca cuma günü okulda yılbaşı partisi var, noel babalı animatörlü, orada da çocuklara hediye vermek gerekir mi acaba diye aklıma takıldı :ekiliş yapılmamıştı ama aklıma takıldı işte..ben en iyisi yarın sabah bir sorayım görevliye.
İki sınıf öğretmenine güzel bir hediye alayim ,digerlerinede cikolata kutuları gotureyim diye düşündüm şimdi ..
bende birine hediye goturunce ,otekilerede ayıp olur sanki diye ,nedense hepsine goturesim geliyor :roll: bide mertin sınıfı giris katta , idare nin yanında ..her gun mudire hanım-psikolog ve muhasebeyle muhabbet halindeyiz. o yuzden onlarada ufak birşeyler vereyim diyorum .
mert'e noel baba kostümü aldım Dubaiden ..cok sevimli birşey..1-2 saatligine gidicek cuma günü okula ..Noel baba olucak..arkadaslarınada hediye aldım ..erkeklere şundan ,
kızlarada minik kutularda oyuncak bebek ve toka hazırladım .
Gitmeden once ,kendi arkadaslarımında hediyelerini dagıtıcam bugun ..anlıyacagın bugun Noel anne olma günüm..60 kapıya 70 sopa vurma misali ,akşama kadar hediye dağıtacagım
ErenBeren yazdı:
Hoşgeldin Demet'çim
Nasıl geçti tatilin neler yaptın anlatsana.
Başka resimler yok mu çölde falan
Yoksa forum açtında ben mi görmedim ?
Öğretmenimize hediyesini yarın almayı düşünüyorum ama daha karar vermedim canım.
teşekkür ederim tatlı arkadşım .
dubai cok güzel gecti ..cok begendik..aslında dubaide alış verişten başka yapılacak birşey yok ..deniz harikaydı..aralık ayında denize girmek cok keyif verdi ..tam benlik bir yermiş..hava sıcak..her yer alışveriş merkezi dolu fiyatlr ucuz ...
bir ara yuklerim resimleri..cok telaslıyım..cuma günü tekrar gidiyoruz ..3-4 günlük kısa bir programımız var ..
donuste yuklerim..optum seni ve cocukları