Cuma günü tekrar yola cıkıyoruz kısmetse..Gitmeden oğlumun öğretmenlerine ufak bir hediye vermek istiyorum..kararsız kaldım :roll:
sizler naptınız ? hediye aldınızmı ??aldıysanız ne aldınız ?? hadi bir fikir verin karasızlara
Cuma günü tekrar yola cıkıyoruz kısmetse..Gitmeden oğlumun öğretmenlerine ufak bir hediye vermek istiyorum..kararsız kaldım :roll:
sizler naptınız ? hediye aldınızmı ??aldıysanız ne aldınız ?? hadi bir fikir verin karasızlara
Ben aldim... ama veremedim. Adam donmemek uzere ulkesine geri donmus.
Guney Afrika'liydi ogretmenimiz, onlar da yaz kis surekli mangal yapmayi severler. Bundan dolayi kendisine uzerinde deve resmi olan ve altinda yallah yallah yazan bir onluk almistim.
Bu arada birsey soracagim, imzandaki resim nerede cekildi... Buralari hatirlatti bana
Dubai-Çolllerinde safari
Bu arada birsey soracagim, imzandaki resim nerede cekildi... Buralari hatirlatti bana
heryer kum tepesi ayol...nasıl yasamıslar o cöllerde hayret ettim .Eşimin alerji krizi tuttu çölde..hala gecmedi .
O allerji bizi bitiriyor zaten. Surekli burunlarimiz tikali, herkes aksiriyor tiksiriyor... Bunun icin o col'de yasamana da gerek yok. Ayrica, bence kadinlarin yuzlerinin kapali olmasinin da nedeni bu, adamlarin basindaki ghutra'lari da kumdan korunmak icin...begonvil yazdı:
Dubai-Çolllerinde safari
heryer kum tepesi ayol...nasıl yasamıslar o cöllerde hayret ettim .Eşimin alerji krizi tuttu çölde..hala gecmedi .
Ay neyse konu basligini cok saptirdim.
Dedigim gibi onluk aldik...
Ogretmen'e guzel bir kart ile ya bir kitapevinin ya da bir parfumerinin hediye ceki verebilirsin.
Eb®u yazdı:
ogretmenler gununde parfum almıstık :roll:
O allerji bizi bitiriyor zaten. Surekli burunlarimiz tikali, herkes aksiriyor tiksiriyor... Bunun icin o col'de yasamana da gerek yok. Ayrica, bence kadinlarin yuzlerinin kapali olmasinin da nedeni bu, adamlarin basindaki ghutra'lari da kumdan korunmak icin...
Ay neyse konu basligini cok saptirdim.
Dedigim gibi onluk aldik...
Ogretmen'e guzel bir kart ile ya bir kitapevinin ya da bir parfumerinin hediye ceki verebilirsin.
of ne zor birseymis fazla tanımadıgımız birine hediye almak ..3-4 aydır tanıyoruz ,okul dısında ozel zevkleri vs nedir bilemiyorum :roll:
bu arada dubaide şu aşağıdaki kıyafetten giyip ( abayamı ne bunun adı ? ) resim cektirdik çölde
hep aklıma sen geldin ..bu benim giydigim dandik birşeydi ..fotograf cekmek amaclı koymuslardı bedevi kampında ..ama arap kadınlarda cok şık süslü püslü olalarınıda gordum .
Bak oralardan birsey getirebilirdin ogretmene... Bir abaya mesela. Nasilsa gerekecek bir gun diye
Cok yakismis Demetcigim sana Abaya... Bende bayramlik almistim bir tane... Suslu puslu islemeli tasli falan
Buraya üye yapın öğretmeni.
Sorguya çeker ne istediğini sorarız.
Yılbaşı çekilişi gibi, kim ne sever ne renk sever hep beraber öğrenmiş olduk.
Demet bugün benim aklımdan geçmiştiniz
nerelerde acaba diyordum
çoktandır sizde yazmıyordunuz
tatildeydiniz anlaşılan
biz öğretmene değilde, sınıfta yeniyıl çekilişi yapıldı
herkes arkadaşına alacak
ben elifin öğretmenine şu fırfırlı kaşkollardan ördüm yolladım bugün
pek marifetliyim yarabbim
bende yollamam lazım ama öğretmeni olarak değilde arkadaşım sıfatı ile öğretmenine
ama ne yollayacağımı bilmiyorum
serranın çok öğretmeni var
çoğunu tanıyorum yakıın ama tek tek alamam valla
serranın öğretmenlerinde çamura yatmayı düşünüyorumm açıkçası