Gideceğim ve lost'un t-shirtlerinden alacağımdır.
Her yere giderken de giyeceğimdir.
Gideceğim ve lost'un t-shirtlerinden alacağımdır.
Her yere giderken de giyeceğimdir.
çok özledim diziyi tekrar başlatsalar ya.
Tv de izleyecek hiçbirşey bulamıyorum artık.
Ama çok ayıp bu yaptıkları 1 sene ara verilirmi bir dizinin yeni bölümlerinin çekimi için.
protesto ediyorum
Bende çooook özledim valla.... Hatta eski bölümleri tekrar seyretmeyi düşünüyorum
Ya ŞAhende son bölüme şöyle bir baktım.Neden öldür diyo arkadaşlarını hayret bişi
DAha hiç bakmadım ,interneten ilk bölümü seyettim o kadar.O d ayavaş yavaş geçiyo sinir oldum.DVD bulup izlemek lazım..
çok haklısın Şahende..Ne bu yaa!unutuyoruz dizide ne oldu bitti tekrarını da izlemek istemiyorum artık..bal yiyen baldan bıkarmış yafusahende yazdı:
çok özledim diziyi tekrar başlatsalar ya.
Tv de izleyecek hiçbirşey bulamıyorum artık.
Ama çok ayıp bu yaptıkları 1 sene ara verilirmi bir dizinin yeni bölümlerinin çekimi için.
protesto ediyorum
2010 yılına kadar uzatacaklar diye bize ettikleri işkence yahu.
Tekrarını da izleye izleye bir hal oldum artık.
bende çok merak ediyorum yeni bölümleri.. son bölümde jack'ın halı bi acayipti... seneyede çok var yaw
Zamanı gelmiş forumu hortlatayım.
Şimdi son öğrendiğime göre amerika'da dizi yönetmenleri daha çok para istiyorlarmış ve bu yüzden de greve girmişler.
Lost'un yönetmenleri de grevdeymiş.
Konu hakkında bilgisi olan var mı.
Hollywood 'yeni medya' için grevde
Amerika Senaryo Yazarları Birliği yapımcılar birliğiyle anlaşamayınca 5 Kasım'da grev başladı.
Görüşmelerde temel anlaşmazlık konuları DVD ve 'yeni medya' gelirleri. Senaristler DVD satışından 8 sent internet satışından yüzde 2.5 pay istiyor.
Greve çıkan yazarlar 9 Kasım'da Fox stüdyolarının dışında toplandı, 4 bin kişilik büyük bir yürüyüş yaptı.
Uzlaşmanın, 2008'den önce sağlanması beklenmiyor.
http://www.milliyet.com.tr/2007/11/25/ekonomi/axeko01.html
aaaaa neler neler olmuşta benim haberim yok yahu teşekürler SAHENDE