Kızımın resmini sonunda ekledim ama resim çok küçük görünüyor nasıl büyültebilirim arkadaşlar bilen varmı?
Bu arada tekrar merhaba ben Serpil Cevher oğlum Cem kızım Ece, ben Serpil Cevher sizi tanıdığım için çok mutluyum.
Kızımın resmini sonunda ekledim ama resim çok küçük görünüyor nasıl büyültebilirim arkadaşlar bilen varmı?
Bu arada tekrar merhaba ben Serpil Cevher oğlum Cem kızım Ece, ben Serpil Cevher sizi tanıdığım için çok mutluyum.
Ben daha resım eklemeyı ogrenemedım,bırak buyutmeyı.
hayalperest yazdı:
Allah analı babalı büyütsün.
Küçük resmi büyütmek istedim ama büyüyünce resmin kaliteside bozuluyor tabi.
O kadar anlatmaya çalıştık her fırsatta öne çektik resim nasıl eklenir forumunu. Halamı (a'ların üzerinde şapka var. Kulakların çınlasın a'nın üzerinde şapka olan Türkan )öğrenemedin.hayalperest yazdı:
Naptın kızıma byee?Kamelya yazdı:
Allah analı babalı büyütsün.
Küçük resmi büyütmek istedim ama büyüyünce resmin kaliteside bozuluyor tabi.
Ay koptum gülmekten ya. Ama resmin kalitesi bozuldu ya. Napim. Sen resim nasıl büyütebilirim dedin bende büyüttüm.
serpil-cevher yazdı:
Naptın kızıma byee?
Allah seni ni etmesin bende gülmekten öldüm burada valla resmi çerçeveletip asacam buda böyle bir anı olsun çok sağol yinede öptüm canımKamelya yazdı:
Ay koptum gülmekten ya. Ama resmin kalitesi bozuldu ya. Napim. Sen resim nasıl büyütebilirim dedin bende büyüttüm.
serpil-cevher yazdı:
Naptın kızıma byee?
Acaba yüklediğin resmin ebatımı küçüktü. Yoksa neden bu kadar küçük olsun ki.
İstersen www.imageshack.us a yükle sonra imzana ekle.
Bir deneyeyim canım arkadaşım teşekkürlerKamelya yazdı:
Acaba yüklediğin resmin ebatımı küçüktü. Yoksa neden bu kadar küçük olsun ki.
İstersen www.imageshack.us a yükle sonra imzana ekle.