-
23 Haziran 2004, 15:41
Re: bugün
yaf arkideshler aranizda hic rejim yapan yok galiba... valla benim dogumdan sonra bes kilom kaldi iki haftadir da rejimimden tik yok, dikkat ettigim halde 10gr bile veremedim daha... hergunde bir suru yuruyorum halbukim bu aksam bizde yagsiz 1 gece onceden soya sosu, hardal ve azicik biber salcasi ile marine edilmis tavuk, yogurt, salata ve yanina da tamamen yagsiz, bol domatesli, kiymali semizotu var... azicik da rejim tarifleri lutfen!!!
-
23 Haziran 2004, 19:39
bugunun yemegii
Bende aksama firin makarna yapacagim, ne tesadüf yaninada salata, kola....
-
23 Haziran 2004, 21:59
Re: G Ü N Ü N M E N Ü S Ü . . ./ KOCAMI AÇ BIRAKTIM
Alev'in doğumgününden bu yana yemek yapmadım pek, dışarda yendi. Bu öğlen arkadaşımla buluştum, erken bir doğumgünü yemeği ısmarladı bana. Salata barından koca bir tabak salata ve İtalyan usulü dana eti soslu penne makarna. Ne yazık ki dana etli sosun içinde füme domuz pastırması (bacon) olduğunu farkettim yemeğin yarısında . Karşımdakine, yani yemeği ısmarlayana ayıp olmasın, diye yedim, ancak hala kötü hissediyorum kendimi Çok uzun yıllardır ilke olarak domuz eti yemediğimden bana çok kötü geliyor tadı. Yemiyorum. Eşim ve eşimin ailesi de yemiyorlar zaten. Bugünkü şanssız durumu bahane ederek evde yemek yapmadım ben de Jyrki ekmek, tavuk salamı, domates, peynir ve Gemlik zeytini yedi. Benim ağzımda hala öğlenki yemeğin tadı
-
24 Haziran 2004, 08:06
-
24 Haziran 2004, 10:23
24.06. / Perşembe
Bu sabah kalktığında, dünden aç olduğunu vurguladı Jyrki Bugün açığı kapatmalıyım. Bugünkü menü:
tavuk etli enchilada
avokada salatası
çikolata soslu, taze çilek ve kedi dilli dondurma
-
24 Haziran 2004, 10:28
Kübra'ya...
Tavuk etli enchilada nedir Kübra?
Tarifini yazabilir misin? Öğrenelim, biz de yapalım...
-
24 Haziran 2004, 10:53
Biz de de...
Fırın köfte (patates,bezelye ve havuçlu)
makarna
semizotlu cacık (ece_doğa dan öğrendim çok güzel )
-
24 Haziran 2004, 10:57
Re: Biz de de...
Afiyet olsun Serracım...
Biz de çok seviyoruz, çok sağlıklı hem de...
-
24 Haziran 2004, 11:40
Re...
Tavuk Suyuna Şehriye Çorbası
Kıymalı Makarna
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Salata
-
24 Haziran 2004, 15:03
Re: Re...
Hadi arkadaşlar akşama ne yapacağınızı düşünün, yazın da biraz kafamız dağılsın, hep kötü şeyler gördük bugün...
2 gündür yapamadığım karnıyarık ve pilavı bugün yapacağım inşallah...
Ya siz?