AYŞE-EGE yazdı:
Sorunlarımız
• Derste öğretmenini dinlememesi,dikkatini derse vermemesi ve öğretmenini takip ederek, arkasını döndüğünde başka şeylerle ilgilenmesi, ayrıcada yazı yazarken çizgileri çok taşırması ve harfleri (artık öğrendiği halde) çok çirkin yazması.Bu durum öğretmeninin sabrını da zorluyor ki çok ilgili ve sabırlı bir öğretmen. Ama bu arada okumada daha hevesli ve gayretli.
• İkinci sorunda arkadaşlarıyla uyum sorunu.aslında kreşe de gitti orada da cadıydı ama arkadaşlarını böyle şikayet etmezdi pek.çokta severdi onları.ama şu an sürekli şikayet, onlarla oynamayıp büyük sınıflarla oynuyor, en sevdiği ve en sakin arkadaşına dahi zarar verip, onu kırınca yalnız hissediyor ve çok üzülüyor.öğretmen sınıfı ikiye ayırmış, gruplandırmış.hızlı ve yavaş yazanlar.biz yavaşlar grubundayız ve sıra arkadaşı da sınıfın en tembellerindenmiş.beni zaten tembelle oturttu. Selinden de ayırdı diye çok üzülüyor.benim derdim okulda arkadaşlarıyla uyumlu olsun, okulunu sevsin severek gidip gelsin. çok mutsuz değil belki ama bütün bunlar onu üzüyor.doğal olarak beni de…çözüm yolu bulabilirsek çok sevinirim…..
yukarıda yazılanlar kendi kaleminden yazılmış yazıdır bilginize
aynı yerde çalışıyoruz , öğlen öncesi konuştuk ama bir de sizlere sorayım dedim , sizce bu sorun neden olur ki?7 yaş kız çocuğu ....
bak beni rezil etmeyin
bizimkiler bilir yardımcı olur sana dedim ona göre