şimdi de hıçkırık tuttu..
dün öğlene doğru 11 gibi bi başladı hıçkırık..gece 12 de uyuduğumu biliyorum...sabah 5 bucukta kalktım aradan 20 dakika geçti ben yine hıçkırığa devam şu saat oldu hala geçmedi...
şimdi de hıçkırık tuttu..
dün öğlene doğru 11 gibi bi başladı hıçkırık..gece 12 de uyuduğumu biliyorum...sabah 5 bucukta kalktım aradan 20 dakika geçti ben yine hıçkırığa devam şu saat oldu hala geçmedi...
Dün aksamdan beri seni anıyorum, ondandır hıçkırığın
BEN ÇOK NADİR TUTULURUM HIÇKIRIĞA AMA BÖYLE UZUN SÜRELİDE HİÇ DUYMAMIŞTIM ÇOK İLGİNÇ
Kulaklarini burnunu bir anda kapat üc kere yutkun gececektir
Özgür, karşına elinde bir bardak suyla biri geçsin. Sen de ellerini arkadan bağlayarak hafifçe eğil. Karşındaki insan sana bir kaç yudum su içirsin. Sen eğik vaziyette o suyu iç. Doğrulduğunda hıçkırığının geçtiğini göreceksin..
Sana bu yöntemi yıllar önce de yazmıştım sitede.
demek ki çok yemek yiyorsunuz
bebekler hıçkırdığında çok beslendiğini gösterirmişte.
Kızıma hamileyken karnımda her gün 5-6 kere hıçkırık tutardı onu. Aileme söylerdim bebek karnımda hıçkırıyo diye. gülerlerdi bana. Ama ben hıçkırdığını anlıyordum.
Doğum yaptım hala hıçkırıyor.
Özgürüm maxım nedir bu senin çektiğin.Uzun süreli hıçkırık iyi bir şey değildir.Bu konuda bir rekor da olacaktı ama senin daha çok çalışman lazım bunun için.
Telefonu bir yerde mi unuttun ben de aradım cevap yok.
Ödemeli ara, o zaman açıyor Kızının altını değiştirmekle mesgul muş, o yüzden bakamıyormuş telefonlaracüneyt yazdı:
Özgürüm maxım nedir bu senin çektiğin.Uzun süreli hıçkırık iyi bir şey değildir.Bu konuda bir rekor da olacaktı ama senin daha çok çalışman lazım bunun için.
Telefonu bir yerde mi unuttun ben de aradım cevap yok.
evet çok gülünce basar bir hıçkırık beni
Uzun süreli hıçkırık ciddiye alınması gereken bir durum Özgür.. Doktoruna mutlaka söyle.. Geçmiş olsun..