görmeyenler görsün
görmeyenler görsün
Özel mesaj attım gayecım.
Gaye,
Gecen gun esimle Yasin'in bebeklik kiyafetlerini napicagimizi konusuyorduk.
Elimde erkek bebek icin cok ta yeni kabul edilecek 0-12 ay icin bir suru kiyafet, patikler, ayakkabilar, montlar,cok iyi durumda araba koltugu, ve battaniyeler var. Daha bir cok sey vardir ama cati katinda iyice arastirma yapmam lazim.
Ozelden gondere bilecegim adresi ve diger bilgileri yazarsan bir seyler yapmaya calisirim.
Gönderdim bilgilerimi...
Çok teşekkür ederim
Aysima-Yasemin yazdı:
Gaye,
Gecen gun esimle Yasin'in bebeklik kiyafetlerini napicagimizi konusuyorduk.
Elimde erkek bebek icin cok ta yeni kabul edilecek 0-12 ay icin bir suru kiyafet, patikler, ayakkabilar, montlar,cok iyi durumda araba koltugu, ve battaniyeler var. Daha bir cok sey vardir ama cati katinda iyice arastirma yapmam lazim.
Ozelden gondere bilecegim adresi ve diger bilgileri yazarsan bir seyler yapmaya calisirim.
Gaye oğlumun kıyafetlerinden birkaç tanesini hatıra için ayırıp kalanını dağıtmıştım. Sanırım ayırdıklarımdan bu bebiş içinde birşeyler çıkarabilirim, turşusunu kuracağıma biri sebeplensin, bebeklere kıyamam. Bana özelden adres verebilir misin, nereye gönderebilirim?
öne geldi..
Arkadaşlar forumuma yeteri kadar ilgi gösterildi ve bir bebeğe yetecek kadar eşyamız olacağını düşünüyorum....
Artık forumu öne çekmenize gerek yok, başka bebeklerin hakkını zaptetmeyelim
Hepinize teşekkür ederim......
Sevgiler